Meer resultaten voor maltezer pups te koop

maltezer pups te koop
Maltezer puppies Puppykennel Puppy House.
Geïnteresseerd in maltezer puppies? Puppy House staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma. U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen. Naast onze specialiteiten Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppys. Aarzel niet ons te contacteren via info@puppyhouse.be, op 03 / 455 57 55 of via ons contactformulier.
Boomer.
Kennel Pups Zo. Pups en Zo. Zoek op grootte. Zoek op ras. wij zijn verhuist naar onze volledig nieuwe locatie., HOEKEINDE 932330, MERKSPLASBELGIE., Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier King Charles-Spaniël. Engelse Cocker Spaniel. De Boomer spreek uit: Boemer is geen rashond, maar een kruising tussen twee verschillende rashonden. De schofthoogte is 25 à 30 cm. Boomers zijn er in verschillende kleuren. Ze wegen tussen de 4 en 8 kilo. De Boomer is een vrolijke gezelschapshond. Hij is leergierig, spontaan, intelligent en volgzaam. Het is een makkelijk opvoedbare hond, mits consequent wordt gehandeld. Hij neemt genoegen met 3 maal een kleine wandeling, is niet veeleisend. Als er bezoek komt blaft hij uit enthousiasme, het is echter geen waakhond. De Boomer is een echt gezelligheidsdier en erg aanhankelijk. Hij ligt het liefst op de voeten van de baas. De Boomer is een typische gezelschapshond. Ze zijn aanhankelijk en levendig en niet angstig aangelegd. Kortom de boomer een fijne gezinshond. Geschiedenis van de Boomer. Over de geschiedenis van de Boomer is niet veel bekend. De Boomer is een kruising van twee kleine rashonden; bijv Maltezer x Shih Tzu of Lhasa Apso x Maltezer.
Maltezer Honden 2dehands.be.
Maltezer pup standaard. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, Kleur: Wit, de pups zijn: geboren en opge. 3 mei 2019 1644: Harelbeke Bavikhove. Wij hebben mooie maltezer pups te koop reutjes.De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed.
Maltezer puppies te koop gezocht.
Dat wil zeggen dat wij geen kennel zijn, maar op ons thuisadres een aantal vrouwelijke en mannelijke honden houden en per jaar tussen drie en zes nestjes, Mini Maltezers' afkomstig uit eigen kwekerij verkopen en zorgen voor goede verzorging en socialisering. Wij kweken enkel mini Maltezertjes. Regelmatig hebben wij nestjes pups van onze mini Maltezers te koop.
Elitefokker Gespecialiseerd in Yorkshire en Maltezers.
Mijn opgebouwde ervaring met Yorkshires was mijn troef om via hetzelfde principe de kweek van Maltezers op te starten. Door een strenge, ver doorgedreven selectie van moederdieren en reus ben ik erin geslaagd sneeuwwitte, kalme en kleine Maltezers te kweken.
Rashondenkwekerij Dierenspeciaalzaak De Moortelshoeve.
Al onze pups zijn ontwormd, 2x gevaccineerd en gechipt. Dierenartsen Danny Derde en Peggy Neyt staan ons bij voor de dagelijkse verzorging van onze honden. Bij de aankoop van uw pup bieden wij garantie. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor vogels, konijnen, hamsters en cavia's.
De Perro Cortes.
Daarom draag ik hen speciaal een warm hart toe en zal ik een enthousiaste beginner met raad en daad bijstaan. Of het nu als gezelschapshondje is of als showhondje; goede verzorging vraagt de Maltezer wel! Veel plezier bij het surfen op onze website en aarzel niet me te contacteren voor verdere vragen.
Maltezer Pups te Koop! Kopen Chihuahua's' en Gezelschapshonden.
Chihuahua's' en Gezelschapshonden. Maltezer pups te koop! Maltezer pups te koop! Je link hier plaatsen. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID.
Je Maltezer Opvoeden.
Ze is fantastisch. Ik heb een Maltezer, Kanuk. Binnen 5 dagen behaalde ik de eerste resultaten! je strategieën maken de opleiding leuk en de moeite waard voor mij en mijn hond. baasje van Kanuk Rotterdam. De gids zou eigenlijk Hondentraining voor dummies moeten heten, want ik kende van de materie absoluut niets. baasje van Blacky Hasselt. Ik gebruik je boek Je Hond Opvoeden voor een anderhalf jaar oude border collie, die ik uit het asiel haalde, omdat ze anders een spuitje zou krijgen. De hond en ik, wij leren samen. baasje van Bessie Zwijndrecht. We halen goede resultaten met de trainingsmethodes die in je gids beschreven werden. Het boek hielp me enorm en is zijn geld meer dan waard. Nog eens bedankt. Naam niet vermeld op verzoek. je gids helpt me zo veel. Na enkele minuten lezen, had ik het vertrouwen en de kennis om mijn 2 labrador pups op te leiden op een strenge maar zachtaardige manier.
Maltezer pups Rashonden Oosthof.
Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Heeft u een maltezer pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen.

Contacteer ons