Op zoek naar Mastino napolitano pups?

Mastino napolitano pups
Vind mastino op Marktplaats.nl.
17, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren mastino napolitano. Zilveren Mastino Napolitano oren ongecoupeerd ketting han. Bestel nu deze fraaie zilveren mastino napolitano oren ongecoupeerd ketting hanger klein materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca.
hele mooie mastino napoletano pups.
Blauw / grijs de mastino napoletano kan een zeer trouwe hond zijn en zal zijn familie en territorium kunennbeschermen. Waar kan ik een Mastino Napolitano pup kopen? Hier vindt u de fotos van onze Mastino Napoletano pups te koop op dit ogenblik.
Mastino Napoletano Honden Page.
Als jij informatie over de Mastino Napoletano hebt die de kwaliteit van deze pagina verbetert dan kun je deze pagina aanpassen. Log wel eerst even in om dit te doen. Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag! Vriend worden van de HondenPage. 1 Het gezelligste hondenforum van Nederland en België. 2 Gecontroleerde fokkers en pups door het moderator team.
Mastino napoletano Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Mastino napoletano? Kijk dan op onze Mastino napoletano opvoeden pagina. Grootte: reu 70-76 cm teef 60-66 cm. Gewicht: tot 80 kg. Kleur: grijs, soms zwart gestreept, soms met een kleine witte aftekening. De Mastino Napolitano is een waak en beschermhond bij uitstek.
Menu. top. main.
Tien Italiaanse hondenrassen van Italiaanse oorsprong Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië.
In dit artikel bespreken we tien uitgesproken Italiaanse viervoeters. We beginnen maar meteen met een van de meest indrukwekkende, de Mastino Napoletano. De voorouders van deze honden de Molosser, afgeleid van de Molossiërs, een volk dat ooit in het huidige Albanië woonde, werden al 2.000 jaar v.
Mastino Napoletano.
De rasvereniging; Mastino Napoletano Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Mastino Napoletano. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, elleboogdysplasie, en Demodex huid-aandoening.
Home.
We end this year with great succes! 23 december 2017. Judge: Zeniou Chris Cyprus. Quint Casa di Fiducia: 1 Very promising Best puppy. Tinkerbell dell Tutto Cuore: 1 Excellent BOB. We end in style: Quint. BEST IN SHOW PUPPY. Judge: Vanaken Jean-François.
Mastino napoletano pups te koop Mastino Pups Napoletano / Mastino pups te koop.
Mastino Napolitano pups worden als volwassen mastino tussen de 65 en 75 cm groot. De kleur van onze pups is blauw en er zijn ook af en toe volledig zwarte mastino pups beschikbaar. De Mastino is in het algemeen niet agressief, en erg aanhankelijk.
Mastino Napoletano rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Oorsprong van dit ras ligt in Zuid-Italie. De oude Romeinse Molosser is zeker een voorouder van dit ras. Of deze Italiaanse dog ooit in Romeinse arena's' heeft gevochten is lang niet zeker. Het ras werd van de ondergang gered door belangstelling van een Zwitserse kynoloog Leimgruber. Hij attendeerde mensen buiten Italie op dit bijzondere ras. Het is een goede beschermer van mens en bewaker van huis en hof. De hond is langer dan hoog, en evenwichtig in verhouding. De Mastino Napoletano heeft graag een taak te verrichten.

Contacteer ons