Op zoek naar schotse collie pups te koop?

schotse collie pups te koop
Schotse herdershond Wikipedia.
Voor de kortharige Collie gelden veelal dezelfde regels De kortharige Collie heeft alleen een ruwe korte vacht. Het fokken van een Schotse Herdershond Collie moet op verantwoorde manier te werk gaan. Zo moeten de ouderdieren getest worden op HD heupdysplasie en CEA PRA de ogen. Bij Collies willen nog wel problemen ontstaan met de ogen omdat deze amandelvormig zijn en zo ook kwetsbaar. De teef moet voor dekking goed gecontroleerd zijn op ziektes en infecties om zo te voorkomen dat de teef leeg blijft na de dekking of dode pups ter wereld brengt.
The Collie.
F 59175 Vendeville. Tel: 33 3.20.97.35.77 na 18.00. La Fleur d'Ecosse.' 20, Rue d'Avelin.' F 59175 Vendeville. Tel: 33 3.20.97.35.77 na 18.00. van der Noordaa Meertens Marijke. NL 3721 BR Bilthoven. copyright 2009 Stero. Design by: Stero Valid CSS XHTML.
duitse dog amerikaanse stafford schotse collie.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje.
bench.com Honden Fokker Honden en Pups te Koop.
Schotse collie pups te koop Al onze schotse collie pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke schotse coll. vandaag 1623: Diest. Samojeed pups te koop Al onze Samojeed pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
schotse vouwoorkat Schotse schotse collie blue merle pups.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje. Schotse herdershond Honden 2dehands.be. Schotse collie pups. Schotse collie pups te koop Al onze schotse collie pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Welkom en contact www.schotsecollieparadijs.nl.
Mede door deze onderzoeken komt het praktisch niet meer voor dat er pups geboren worden met afwijkingen. Waarom Collies met een Amerikaanse bloedlijn? Omdat deze Collies mijns inzien veel sterker zijn dan de Schotse Collies met de Engelse bloedlijn. Ze hebben naar mijn mening een beter beenwerk en motoriek en zijn daardoor ook veel beweegelijker. Ook vind ik dat ze waakzamer zijn dan de Engelse en ook veel groter. De vacht van de Amerikaanse is ook niet zo massaal dan van de Engelse omdat de Engelse vaak gebruikt worden voor de tentoonstelling in Nederland maar ook in Engeland en daar geld vaak hoe meer vacht hoe beter. Amerikaanse Collies zie je daar niet. Ik heb enkele jaren geleden een Amerikaans Collie teefje met FCI Fédération Cynologique Internationale stamboom geïmporteerd en sinds kort ook twee reuen met FCI stamboom beide uit Duitsland. In Duitsland zijn ze iets makkelijker te vinden dan in Nederland, maar ook daar is het vaak een heel zoekwerk om iets goeds te vinden en daarbij komt nog dat in Duitsland meerdere stambomen uitgegeven worden door verschillende rashonden verenigingen, die ieder hun eigen stamboom voeren, die dan in Nederland weer niet door de Raad van Beheer geaccepteerd wordt.
Schotse Collie Pups Dierenpension MAX.
Naar de inhoud springen. Schotse Collie Pups. Schotse Collie Pups. Af en toe fokken we een nestje Schotse Collies Langhaar. Onze Bonny heeft haar eigen site, from Bonny's' Place. Hierop is alle informatie te vinden over de nestjes en de planning.
Schotse collie pups nu te koop / Schotse Collie pups kennel / schotse collie pups te koop lassie hond.
Schotse collie pups reutjes en Schotse collie pups teefjes te koop in hezehof kennel. Schotse collie pups tricolor en sable kleur. De Schotse Collie of Schotse herder wordt ook gewoon Lassie hond genoemd, omdat hij zo bekend geworden is van op tv.
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Fokkers hebben mooiste shelties ter wereld Deinze Regio HLN.
Ik" leerde Filip kennen in 1990 en toen had ik nog een Schotse Collie, zegt Betty. Ik" had in Woef een Shetland Sheepdog gezien. Na lang zoeken hebben we twee jaar later Shemorn Silke voor 750 euro gekocht bij een de Chinese vrouw. Je ziet dit hondenras niet zo vaak in België, maar het bestaat wel al lang. De Sheltie is een van de oudste schapendrijvers, nog voor de Schotse herdershond. In 2002 is Fleur, onze oudste hond, er bij gekomen en na de dood van Silke kochten we Fara, de hond waarmee het echt allemaal begon, zegt Filip. Fara" Van t Lozenbos heeft een bekende stamboom en de fokker overhaalde ons om mee te doen met een show in Antwerpen, waar ze onmiddellijk de eerste prijs behaalde."

Contacteer ons