Op zoek naar schotse collie pups te koop?

schotse collie pups te koop
Pup en herplaatsers te koop Schotse Collie Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Schotse Collie, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Schotse Collie. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
Border Collie te koop aangeboden AdvertentieZoeker.be.
Zoek in Nederland naar border collie RSS. Border Collie advertenties. Mooie border collie pups te koop! Chiots border collie à vendre. Border Collie-pups ter adoptie. Border Collie Puppies. 6 prachtige Border Collie Pups. Border collie pups. Border collie pups nieuw nestje.
Schotse Schotse Schotse herdershond herdershond herdershond Honden Honden Honden 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Collie reutjes te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. 11 april 2019 1217: Asse Zellik. Schotse collie, teefje.
schotse vouwoorkat Schotse schotse collie blue merle pups.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje. Schotse herdershond Honden 2dehands.be. Schotse collie pups. Schotse collie pups te koop Al onze schotse collie pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
The Collie.
F 59175 Vendeville. Tel: 33 3.20.97.35.77 na 18.00. La Fleur d'Ecosse.' 20, Rue d'Avelin.' F 59175 Vendeville. Tel: 33 3.20.97.35.77 na 18.00. van der Noordaa Meertens Marijke. NL 3721 BR Bilthoven. copyright 2009 Stero. Design by: Stero Valid CSS XHTML.
Schotse herdershond Wikipedia.
Voor de kortharige Collie gelden veelal dezelfde regels De kortharige Collie heeft alleen een ruwe korte vacht. Het fokken van een Schotse Herdershond Collie moet op verantwoorde manier te werk gaan. Zo moeten de ouderdieren getest worden op HD heupdysplasie en CEA PRA de ogen. Bij Collies willen nog wel problemen ontstaan met de ogen omdat deze amandelvormig zijn en zo ook kwetsbaar. De teef moet voor dekking goed gecontroleerd zijn op ziektes en infecties om zo te voorkomen dat de teef leeg blijft na de dekking of dode pups ter wereld brengt.
Welkom en contact www.schotsecollieparadijs.nl.
Mede door deze onderzoeken komt het praktisch niet meer voor dat er pups geboren worden met afwijkingen. Waarom Collies met een Amerikaanse bloedlijn? Omdat deze Collies mijns inzien veel sterker zijn dan de Schotse Collies met de Engelse bloedlijn. Ze hebben naar mijn mening een beter beenwerk en motoriek en zijn daardoor ook veel beweegelijker. Ook vind ik dat ze waakzamer zijn dan de Engelse en ook veel groter. De vacht van de Amerikaanse is ook niet zo massaal dan van de Engelse omdat de Engelse vaak gebruikt worden voor de tentoonstelling in Nederland maar ook in Engeland en daar geld vaak hoe meer vacht hoe beter. Amerikaanse Collies zie je daar niet. Ik heb enkele jaren geleden een Amerikaans Collie teefje met FCI Fédération Cynologique Internationale stamboom geïmporteerd en sinds kort ook twee reuen met FCI stamboom beide uit Duitsland. In Duitsland zijn ze iets makkelijker te vinden dan in Nederland, maar ook daar is het vaak een heel zoekwerk om iets goeds te vinden en daarbij komt nog dat in Duitsland meerdere stambomen uitgegeven worden door verschillende rashonden verenigingen, die ieder hun eigen stamboom voeren, die dan in Nederland weer niet door de Raad van Beheer geaccepteerd wordt.
Schotse Herdershond, Langhaar fokkers Honden Page.
first collie love. wij hebben 6 collie's' waar wij regelmatig een nestje mee fokkenop, dit moment zijn Nimha en Sheranda drachtig en verwachten zij half juni hun pups. U kunt op de hoogte blijven door op de site te kijken www.collieweb.nl. Bekijk de fokker vermelding van first collie love. From House of Friendship. Wij hebben zo nu en dan een nestje schotse herdershonden/ collies.
Kennels Schotse Herder Vrienden.
Aanmelding nieuwe pups. Magazine Collie Zo. Historie van het ras. Raad van Beheer. The Kennel Club. Onderzoek in NL. Schotse Herder Vrienden. Het laatste nieuws! Het nieuwsoverzicht van de Schotse Herder Vrienden! Klik hier voor de komende activiteiten. Word nu lid van de Schotse Herder Vrienden!
Schotse Collie te koop gezocht ik zoek een Schotse Collie.
De Schotse Collie is een prettige gezinshond. Hou er rekening mee dat de Schotse Collie goed getraind dient te worden. Als te weinig oefeningen worden ondernomen, kan de hond ongehoorzaam worden. De Schotse Collie is goed te trainen voor behendigheid.

Contacteer ons