Zoeken naar sheltie pups te koop

sheltie pups te koop
Pups.
We werken met een wachtlijst en zodra er pupjes geboren worden nemen we contact op met de kandidaten om kennis te maken en een voorschot te geven op een pupje. We fokken 1 nestje per jaar met stamboom St Hubertus, europees passport, chip, onze pups worden in huis geboren en opgevoed.
sheltie puppies.
klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie. Mooie blue merl sheltie pups te koop. De pups zijn door onze eigen blue merl moeder groot gebracht. De vader is een tri colour.
Tips bij het opvoeden van de Shetland Sheepdog Startpunthonden.
Shelties hollen ook gewoon mee naast de fiets vanaf hun derde jaar.ze hebben een flink uithoudingsvermogen. Onze Sheltie had gelukkig een makkelijke vacht, die ik maar 1x per week hoefde te borstelen met een gewone haarborstel zoals ik zelf gebruik varkenshaar.
honden te koop oost vlaanderen.
Meer resultaten voor honden te koop oost vlaanderen. honden te koop oost vlaanderen. honden te koop oost vlaanderen. Pups te koop Honden 2dehands.be. Zoek alleen in titel. honden pups te koop. pups te koop particulier. labrador pups te koop. sheltie pups te koop. pups te koop akita. cocker pups te koop. chihuahua pups te koop.
Info Sparkle of Life.
Mijn shelties en hun pups worden liefdevol in huis grootgebracht, omringd door andere honden en kinderen. De Sheltie is een geweldige hond, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig uitgezocht worden. Ik ben op zoek naar de best mogelijke pupkopers, die bereid zijn de pup meerdere keren te komen bezoeken in de 4e t/m de 8e week.
Shetland Sheepdog Puppies Honden.
Kc Registered Old English Sheep Dogs. Old English Sheepdog Pups voor een nieuw huis. Home Raised Pug Puppies te koop. Old English Sheepdog Pups voor een nieuw huis. Stamboom Shetland Sheepdog Puppies. Duitse herder K.c geregistreerde puppy's.' sheltie pups zoeken thuis!
Sheltie Pup Mini Kopen Overige Honden.
Te koop: Home. Dieren en Toebehoren. sheltie pup mini. sheltie pup mini. Je link hier plaatsen. Ik verkoop hier mijn sheltie reutje hij is 6 maand oud zeer waakzaam trouw en zindelijk gewoon in omgang met kinderen. Dit is een zeer klein hondje super mini ras! Voor inlichtingen 0484161404. U mag altijd vrijblijvend het hondje komen bekijken Kenmerken: Geslacht: Mannetje, Stamboom: Zonder stamboom, Vacht: Langharig, Chip: Chip, Kleur: Meerdere kleuren, Kopen in borgloon. E-mail deze adverteerder. Meld aan Aanbod. Zoekertje nr: 5877922. Meer Overige honden. Meer Overige honden aangeboden in deze subrubriek. E-mail deze adverteerder. Lieve Maltezer pups bij echte hondenliefhebber.
Onze honden.
fokker en dat er toen lange wachtlijsten waren, en besloten om zelf een kennelnaam aan te vragen en shelties te fokken. Onze puppies groeien op in huis tussen de andere honden. Na tegenslag in het eerste nestje twee dode pups hebben we de moed niet opgegeven en uit het tweede nestje hebben we onze volgende sheltie Dashy gehouden.
wie kent deze sheltie fokker Pagina 2 Radar.
Een beetje serieuze fokker met hart voor het ras en voor zijn honden heeft niet altijd pups. Ik snap best dat een sheltie met stamboom veel geld kost en dat niet iedereen dat zomaar kan op hoesten, waardoor men dan geneigd is bij zo iemand te kopen.
Sheltie pups te koop, te koop sheltie, pups sheltie te koop, sheltie.
Sheltie pups te koop in het Hezehof. Sheltie pups sable wit bruin, en tricolor sheltie pups te koop. Bekijk hier de fotos van onze sheltie pups te koop op video, samen met de moeder. De sheltie is afkomstig uit Schotland.

Contacteer ons