Meer resultaten voor sheltie pups te koop

sheltie pups te koop
Sheltie Pups Kopen Herdershonden en Veedrijvers.
Sheltie pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie sheltie dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze sheltie pups zijn inge├źnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke sheltie pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
sheltie puppies.
klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie klik voor grote versie. Mooie blue merl sheltie pups te koop. De pups zijn door onze eigen blue merl moeder groot gebracht. De vader is een tri colour.
Wie zijn wij.
Gelukkig is alles toch nog goed gekomen met onze eerste sheltieze, heet Iska en ik heb jaren lang met haar gehoorzaamheids wedstrijden gespeeld. Daarna zijn we shows beginnen te bezoeken en zo zijn we in contact gekomen met fokkers en hebben in 1995 onze 2de sheltie aangeschaft Ch.Tai of the Golden Fir zij is de start van onze kennel en daar zijn we de fokker nog steeds dankbaar voor.Voor de lol gingen we ook eens deelnemen aan een show en als je dan ook nog wint dan heb je de microbe al vlug te pakken hoor, we hebben met haar dan ook naar heel veel shows geweest in verschillende landen.
Sheltiekennel Lidani Shetland sheepdog sheltie honden fokker.
Als het ook maar enigszins goed weer is om naar buiten te gaan met de pups zijn ze buiten en kunnen ze in onze tuin naar hartenlust ravotten en kattenkwaad uithalen! Natuurlijk wel onder het toeziend oog van de moeder, soms een aantal andere honden en wijzelf. Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de rasvereniging de Nederlandese Sheltie Vereniging.
Tips bij het opvoeden van de Shetland Sheepdog Startpunthonden.
Shelties hollen ook gewoon mee naast de fiets vanaf hun derde jaar.ze hebben een flink uithoudingsvermogen. Onze Sheltie had gelukkig een makkelijke vacht, die ik maar 1x per week hoefde te borstelen met een gewone haarborstel zoals ik zelf gebruik varkenshaar.
Herplaatsen Shelties.
Er zijn ook Fokkers die een hondje wat langer laten uitgroeien, om te kijken of het geschikt is. bijvoorbeeld: voor het Fokken showen behendigheid of om andere redenen. Zo kan het voorkomen dat oudere pups weer worden aangeboden. Deze wat oudere pups vallen niet onder herplaats regels. Ook nog erge jonge honden niet. OPROEP VERMIST lees het verhaal. Wie weet waar wij zijn en en hoe het met ons gaat. Door ontzettende vervelende omstandigheden Is Wia Munting van kennel v Tjariet. 2 door haar gefokte sable sheltie teefjes moedwillig uit het oog verloren.
Shetland sheepdog-sheltie-Hoeve Hoogland.
Uiterlijk Shetland Sheepdog. De rashond Sheltie wordt maximaal 35 cm hoog en weegt tussen de 6 en 12 kilo. Sommige Shelties kunnen groter en zwaarder worden. Deze rashond heeft een langharige vacht. De vacht is makkelijk te onderhouden, omdat de haren stevig en recht zijn. Regelmatig borstelen is voldoende. De Shetland Sheepdog puppie is te koop in zandkleur, zwart en zwart wit.
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.
Wie zijn wij From Sammy's' World.
Zeer vlug hadden we al begrepen dat fokken met honden niet zomaar vanzelf gaat. Vanaf de loopsheid tot de pups vertrekken is er nu medische begeleiding door de dierenkliniek. Sammy en Chana hebben ons in 2005 beiden 4 pups geschonkenwaar, we meer dan tevreden over waren.
Pups.
We werken met een wachtlijst en zodra er pupjes geboren worden nemen we contact op met de kandidaten om kennis te maken en een voorschot te geven op een pupje. We fokken 1 nestje per jaar met stamboom St Hubertus, europees passport, chip, onze pups worden in huis geboren en opgevoed.

Contacteer ons