Zoeken naar sheltie pups te koop

sheltie pups te koop
Shetland Sheepdog Sheltie kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Bij Polderte 8 6005 SP Weert. Shetland Sheepdog Sheltie. Hondenfokker Meer info. Sparkle of Life Shelties. van Heemstraweg 74 6645 KJ Winssen. Sparkle of Life ik een kleine sheltiekennel waar ongeveer 2 nestjes per jaar gefokt wordt.
Sheltie Pup Mini Kopen Overige Honden.
Te koop: Home. Dieren en Toebehoren. sheltie pup mini. sheltie pup mini. Je link hier plaatsen. Ik verkoop hier mijn sheltie reutje hij is 6 maand oud zeer waakzaam trouw en zindelijk gewoon in omgang met kinderen. Dit is een zeer klein hondje super mini ras! Voor inlichtingen 0484161404. U mag altijd vrijblijvend het hondje komen bekijken Kenmerken: Geslacht: Mannetje, Stamboom: Zonder stamboom, Vacht: Langharig, Chip: Chip, Kleur: Meerdere kleuren, Kopen in borgloon. E-mail deze adverteerder. Meld aan Aanbod. Zoekertje nr: 5877922. Meer Overige honden. Meer Overige honden aangeboden in deze subrubriek. E-mail deze adverteerder. Lieve Maltezer pups bij echte hondenliefhebber.
pups teckel pups sheltie pups.
We hebben een heel mooi nestje sheltie pups te koop de vader is een tricolor met stamboom en de moeder een blue merle zonder stamboom de pups zijn in de huiskamer geboren en worden daar ook groot gebracht dus worden gelijk gesolliciteerd en groeien op met mensen kinderen en eigen sheltie roedel de pups zijn.
Info Sparkle of Life.
Mijn shelties en hun pups worden liefdevol in huis grootgebracht, omringd door andere honden en kinderen. De Sheltie is een geweldige hond, daarom zullen nieuwe eigenaren zorgvuldig uitgezocht worden. Ik ben op zoek naar de best mogelijke pupkopers, die bereid zijn de pup meerdere keren te komen bezoeken in de 4e t/m de 8e week.
Sheltie pups te koop, te koop sheltie, pups sheltie te koop, sheltie.
Sheltie pups te koop in het Hezehof. Sheltie pups sable wit bruin, en tricolor sheltie pups te koop. Bekijk hier de fotos van onze sheltie pups te koop op video, samen met de moeder. De sheltie is afkomstig uit Schotland.
Mijn voorpagina www.milospuppyhome.be.
Onze pups worden heel goed gesocialiseerd wanneer, zij het nest verlaten hebben zij al kennis gemaakt met verschillende voorwerpen en situaties nageltjes knippen, een badje, de tuin, andere honden., Er is altijd een verzorgster in de buurt van onze hondjes om ze te verzorgen, te knuffelen en met hen te spelen.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Na 16 jaar besloten we om de naam Bolkshof om te dopen naar PupsZo, wat beter aansluit bij wat we al jaren doen. Kom meer te weten over Kennel PupsZo. Al onze pups worden verkocht met garantie aan de geldende wetgeving zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van april 2007 betreffende de verkoop van dieren.
Sheltie fokkers Honden Page.
De honden leven bij ons in huis en zijn actief in de hondensport. Wij hopen rond 3 november 2015 weer driekleur en/ of bleu merle pups te verwelkomen. Een goede gezondheid, stabiel karakter, mooi uiterlijk en een gezonde dosis werklust zien wij graag terug in de sheltie!
Tips bij het opvoeden van de Shetland Sheepdog Startpunthonden.
Shelties hollen ook gewoon mee naast de fiets vanaf hun derde jaar.ze hebben een flink uithoudingsvermogen. Onze Sheltie had gelukkig een makkelijke vacht, die ik maar 1x per week hoefde te borstelen met een gewone haarborstel zoals ik zelf gebruik varkenshaar.
Wie zijn wij From Sammy's' World.
Zeer vlug hadden we al begrepen dat fokken met honden niet zomaar vanzelf gaat. Vanaf de loopsheid tot de pups vertrekken is er nu medische begeleiding door de dierenkliniek. Sammy en Chana hebben ons in 2005 beiden 4 pups geschonkenwaar, we meer dan tevreden over waren.

Contacteer ons