Zoeken naar Mastino pup

Mastino pup
Mastino Napoletano-Hoeve Hoogland.
Mastino Napoletano kopen? Regelmatig hebben we nieuwe mastino napoletano nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81.
Mastino napoletano Wikipedia.
Daarnaast zijn bij de Mastino napoletano bekend: afwijkingen aan de heupen / ellebogen / entropion / ectropion en het hart. De gemiddelde leeftijdsverwachting ligt in de regel onder de tien jaren. Met een geboortegewicht van om en nabij de 600 gram gaat de pup in een jaar naar de / 50/60 kilogram afhankelijk van reu of teef.
Welkom bij onze Molosser Club in Nederland De website van molosserclubnederland!
Onze lezers zoveel mogelijk informeren over de aangesloten rassen bij onze rasvereniging en de belangen van onze honden zo goed mogelijk te behartigen. Koop nooit een hond zonder stamboom en informeert u zich vooraf bij de rasvereniging of bij de Raad van Beheer.
Mastino Napoletano Honden rassen Honden.
Prijs van een pup. Een Mastino Napoletano kost 1200, tot meer dan 3000. De Mastino Napoletano stamt uit de omgeving van de Vesuvius en Napels. Hier werden en worden de grote nakomelingen van de oorlogs-jacht, en vechthonden gehouden als bewaker van huis, hof en personen.
Mastino napoletano pups te koop Mastino Pups Napoletano / Mastino pups te koop.
Het is belangrijk om deze grote dogachtige hond in het begin als pup niet teveel te vermoeien, zodat zijn botten en spieren niet overbelast worden. Een Mastino heeft een gemiddelde behoefte aan beweging. Bekijk meer fotos van onze mastino napolitano pups hier.
hele mooie mastino napoletano pups.
Blauw / grijs de mastino napoletano kan een zeer trouwe hond zijn en zal zijn familie en territorium kunennbeschermen. Waar kan ik een Mastino Napolitano pup kopen? Hier vindt u de fotos van onze Mastino Napoletano pups te koop op dit ogenblik.
Mastino Napoletano Honden Page.
Geen informatie over het aanschaffen van een Mastino Napoletano pup. Heb jij overige informatie het aanschaffen van een Mastino Napoletano pup. Dan kun je dat toevoegen. Mastino Napoletano fokkers informatie. Geen fokkers informatie gevonden over de Mastino Napoletano. Heb jij overige informatie het fokkken van een Mastino Napoletano pup.
Mastino Napoletano.
Opvoeding van de hond Socialisatie van pups Erfelijke aanleg van gedrag Leren / conditioneren Probleem gedrag Uw hond alleen thuis Zindelijkheidstraining Trekken aan de riem Deemoedsplassen Bench training Leren apporteren. Lara 0 11 weken Lara 11 13 weken Lara 14 17 weken Lara Tot een half jaar Lara Tot één jaar Lara Foto shoot thuis 2007 Lara In de studio 2007 Bo als pup Lara Bo In de studio 2008 Dogwise Boswandeling Juni 2007 Boswandeling Augustus 2007 Walk-about Vorden 2007 Walk-about Bussloo 2008 Dogwise Zomerspel 2008 Dogwise Zwembad 2008 Video Stop dogfighting Lara Bo video. Pinschers, Schnauzers, Molossers en Zwitserse Sennenhonden. De Mastino Napoletano stamt af van de Tibetaanse Mastiff en de grote Romeinse Molossers.
Puppy's' tot 1 jaar San Anton Belgium.
Alma werd samen met haar zusje Channel gered v d straten door 2 kinderen ze verblijft nu veilig in het asiel haar zusje vond al het geluk nu Alma nog! Ze is een lieve sociale pup die met alles en iedereen kan.
mastino te koop.
Mastino napolitano pups. mastino napoletano pups te koop. mastino te koop. hele mooie mastino napoletano pups. mastino te koop. Pup en herplaatsers te koop Mastino Napoletano Startpunthonden. Pups / herplaatsers te koop. Mastino Napoletano, pup en of herplaatser te koop.

Contacteer ons