Meer resultaten voor Mastino pup

Mastino pup
hele mooie mastino napoletano pups.
Zoeken naar hele mooie mastino napoletano pups. Mastino Napoletano puppies. Mastino napolitano pups. mastino napoletano pups te koop. mastino te koop. hele mooie mastino napoletano pups. hele mooie mastino napoletano pups. Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai. Aangeboden: hele mooie sneuwwitte chihuahuapupy te koop.
Puppyplaats.nl Mastino Napoletano pups aangeboden.
Mastino napoletano pups. Wij hebben een prachtig nestje mastino pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkopen de pups.
Eukanuba Dog Growing Puppy Small Breed Hond.
Ik sta op punt, na afgeven van mijn leonberger, om een mastino napolitano te kopen. Ook nu ga ik weer starten met dit goede voer: Puppy large breed. Alleen jammer dat het prijskaartje zo hoog is. Door Romain, 14 oktober 2014. Golden retriever pup had van in het begin diaree.
Cane Corso voorbeeld.
Gewicht: Reu van 45 tot 58 kg, teef van 38 tot 47 kg met 2 3 kilo speling. Net zoals de Mastino Napolitano ligt de oorsprong ver in het verleden, men kan echter uitsluiten dat de een van de ander afstamt.
Mastino Napoletano-Hoeve Hoogland.
Regelmatig hebben we nieuwe mastino napoletano nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Top American Bully Xl pups met een top stamboom. Bent u geïnteresseerd in een grote, zeer mooie sterke Amerikaanse Bully Male of. Bouvierpups te koop. Op 15 juni j.l. zijn er 10 bouvierpups geboren zes reuen en vier teefjes in de k. PRACHTIGE STANDAARD RUWHARIGE TECKEL PUPS.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Mastino Napoletano.
De rasvereniging; Mastino Napoletano Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Mastino Napoletano. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, elleboogdysplasie, en Demodex huid-aandoening. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasvereniging. FCI groep 2: Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. FCI nummer 197. Op zoek naar een pup van dit ras?
Overige Prachtige rassen mastino Honden napoletano Tweedehands.nl. pups Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel prachtige mastino napoletano pups is helaas verwijderd. Wij hebben een prachtig nestje mastino pups. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie. Alle honden zijn ook ingeschreven in de Belgische Databank. Als je een pup koopt krijg je ook een kilo Opti Life puppybrokken mee die de pups hier gewoon zijn. De prijs is 1095 euro. Voor meer informatie of voor de pups te komen. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. te koop kleinblijvende boomerpups.
Mastino Napoletano.
Een harde opvoeding wordt beantwoord met een verharde hond waar moeilijk contact mee te krijgen is. Verzorging en gezondheid. Een regelmatige borstelbeurt zorgt ervoor dat losse haren verwijderd worden. De Mastino Napoletano kan ontzettend kwijlen. Sommige eigenaren lopen daarom vaak met een veegdoek achter hun hond aan. Veel voorkomende gezondheidsproblemen zijn: Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen, huidproblemen, maagdraaiing, knieproblemen. Mastino Napoletano is geschikt voor. De Mastino Napoletano is geen sportieve hond. Iedere dag een onaangelijnde wandeling is voldoende. Speel liever regelmatig een zoek of speurspelletje met hem, hun reukorgaan is beter ontwikkeld dan bij de gemiddelde jachthond! Let op: ook bij de Mastino Napoletano komen overdreven terughoudende/angstige honden voor. Dit kan een genetische oorzaak hebben of een tekort aan socialisatie. Koop liever geen pup van ouderdieren die dit onzekere/angstige gedrag vertonen. Welk hondenras past bij jou?

Contacteer ons