Meer resultaten voor labrador pups stamboom te koop

labrador pups stamboom te koop
honden Royal Canin Breeders.
U heeft de keuze gemaakt om een rashond in huis te nemen. In 2002 heeft Royal Canin het eerste nutritionele antwoord op maat gemaakt voor een rashond, de Yorkshire Terriër. Door de nodige raskennis en wetenschappelijke ondersteuning bestaat er intussen een rasspecifieke voeding voor meer dan 20 verschillende hondenrassen! Hoe krijg ik een sociale pup? Wie wil dat nou niet? Een sociale pup! Een pup die nergens bang voor is, een pup die alles leuk vindt. En ook erg belangrijk, een pup die sociaal is richting mensen en zijn soortgenoten. In het goed socialiseren van je pup gaat vanaf het begin veel tijd zitten. De rassen in de schijnwerpers. De Duitse Herder bestaat sinds 1892. Hij is het resultaat van systematische selectie bij Duitse herdershonden, meer bepaald door kapitein Von Stephanitz, die een werkhond wilde ontwikkelen, waar de Duitse Herder uiteindelijk het archetype van werd. Dankzij zijn grote aanpassingsvermogen en esthetische voorkomen is hij wereldwijd de meest geliefde hond geworden. Duitse Herder-fokkerij 8 pups.
De Australian Labradoodle belgiandoodles.
Als lid van de ALAEU, de Europese vereniging van Australian Labradoodle-fokkers, verbinden wij ons ertoe een aantal fokregels na te leven die het welzijn van de honden alsook de gecontroleerde voortzetting van het ras garanderen. Uiteraard willen wij ook een aanspreekpunt blijven voor de baasjes van onze pups. stamboom of geen stamboom.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
PUPS TE KOOP. Opvoeding LEES MEER. Gezondheid LEES MEER. Verzorging LEES MEER. Voeding LEES MEER. Andere tips LEES MEER. Beste Golden Retriever vriend. Wij zijn een door het ministerie erkende, gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Welkom bij kennel Pups en Zo. Amerikaanse cocker spaniel. Cavalier King ch.spaniel. Onze jongen is vandaag 1jaar geworden, wij zijn heel blij en fier op hem. Het is een echte lady killer! We hebben vorige week een mooie lieve labrador pup gekocht dit omdat onze andere overleden was Eenmaal thuis gekomen voelde zij zich al meteen op haar gemak Ging meteen goed met de herder en het poesje dat we hebben We willen jullie bedanken voor deze mooie nieuwe aanwinst Bedankt veel liefs manuela en theo. WIJ ZIJN HEEL BLIJ! MET ONZE LIEVE TRI COLOR BULL TERRIER! dank u voor de eerlijke handeling voor onze king voor ons te houden!
Labradors Blacksugar.
Wij zijn in 1998 gestart, maar hadden enkele jaren eerder reeds labradors. De labrador is een passie voor ons en we hebben deze website dan ook gemaakt in de hoop onze passie te kunnen delen, door onze honden hier voor te stellen. U kunt op deze website foto's, stambomen, tentoonstellingsresultaten enz. Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus officieel erkend door de FCI.
chihuahua Chihuahua tekoop labrador pups te koop.
Het grootste online aanbod Labrador pups te koop! labrador labrador retriever labarador chocolade choco blond blonde zwart zwarte puppy puppies te koop pups te koop te koop pups puppies kopen pup fokker fokkerij prijs kennel. Er zijn geen recente berichten meer. 2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Te koop dwergkeespupjes 2teefjes 2weeken oud ouders aanwezig bij verlaten van de moeder worden ze gevaccineerd nageke. Particulier Vrouwtje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom.
Hond met stamboom kiezen of niet Puppydossier Pharmapets.
Dat is belangrijk om te weten, want een groot deel van de eigenschappen van je hond krijgt hij van zijn ouders. Niet elke hond met een bepaald uiterlijk heeft een stamboom. Zo zijn er bijvoorbeeld Labrador Retrievers, Chihuahuas en Franse Bulldoggen met én zonder een stamboom.
Naamloos document.
Het type labrador dat wij hebben is uit Engelse lijnen met showkwaliteiten en toch nog voldoende werklust. Wij werken volgens de normen van de rasclubs. Elke hond waarmee wordt gefokt heeft een foktoelating uitgereikt door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Al onze honden, inclusief pups, hebben een stamboom van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus.
Een nestje pups fokken van dekken tot afscheid.
De dekking: heel divers, afhankelijk van raszuiverheid, stamboom, enz. Dit loopt uiteen van 100 700 euro. Hierbij tellen we benzinekosten van 0 100 euro er nog bij op. Eventueel echo/RX bij de dierenarts extra kosten. Werpbak kopen/maken: 50 200 euro. Voeding teef: Extra kosten voor de voeding van de teef is afhankelijk van het gewicht van de hond 5-60kg van 110 1.000 euro. Voeding pups: De kosten van de puppymelk en brokken zullen afhankelijk van het eindgewicht van het ras 5-60kg ongeveer 140 500 euro bedragen 5 60kg. Ontworming: 30 70 euro. Enten en chippen: 500 800 euro. Afhankelijk van het eindgewicht van de pups zijn de kosten variabel, je moet opgeteld rekenen op een bedrag uiteenlopend van 1000 3400 euro. Hierbij zijn erfelijkheidsonderzoeken en drachtdiagnose achterwege gelaten. Een nest pups fokken is duur en er gaat heel veel tijd in zitten. Verder kan het nog extra tijd en kosten met zich mee brengen wanneer een of meerdere pups iets komen te mankeren.
Labrador-pups.
In de kleuren Zwart BruinSilver, grey en Charoal. Als de pups de leeftijd hebben van 8 weken zoeken wij een nieuw tehuis voor hen, en dat is misschien wel bij U! In 2002 ben ik Tineke een dierenspeciaalzaak gestart in Amersfoort. In dat jaar kocht ik ook mijn eerste labrador: een chocoladebruin teefje die ik Beau noemde. In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is. Als beginnende hondeneigenaar is het gemakkelijk om je te vergissen of je te laten verleiden, dit kan tot gevolg hebben dat je later spijt krijgt van je keuze. Mijn advies is: kijk goed rond en koop niet de eerste de beste pup, kijk ook goed naar de moeder, zij is de basis en als zij niet gezond is of geen goed karakter heeft dan kunt u de pup maar beter niet kopen!

Contacteer ons