Meer resultaten voor labrador pups te koop met stamboom

labrador pups te koop met stamboom
Bruine labrador pups labrador pups bruine te koop chocolade labrador pups te koop labrador pups.
Bruine chocolade labrador pups te koop van eigen fok. Bekijk hier de choco bruine labrador pups te koop op video samen met de ouders. De vader van onze chocolade bruine labrador pups is ook beschikbaar als labrador dekreu. Labradors zijn afkomstig uit Engeland.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Onze eigen pups worden dus voorzien van een 12 maanden durende garantie op erfelijke afwijkingen. Dit alles netjes schriftelijk vastgelegd tussen koper en verkoper in het bijgewerkte actuele NLV koop en garantie overeenkomst 2015, aangepast aan de nieuwe wetgevingen. Daarin staat verwoord wat er van koper en verkoper word verwacht en waar hij of zij op kan rekenen. Verder proberen wij alle vragen die u hebt betreffende de aanschaf, voeding en opvoeding etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is, zeker bij aanschaf van een pup. Beschikbare pups en Herplaatsers. Beste Labrador vrienden.
Labrador reuen en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Op Zoek naar een Labrador? Klik hier in de kleuren chocolat, blond of zwart hebben wij soms pupjes. Een intelligente kortharige Retriever. Hij heeft een opvallende staart, dik aan de aanzet en zonder bevedering. Hij heeft een stevig lijf, een brede schedel, brede neus en een krachtige nek. Een Labrador is een stabiele, goedgehumeurde, aanhankelijke en zeer actieve hond. Ze hebben een zeer sociale instelling. Agressie of schuwheid is ze vreemd. Verder zijn ze erg intelligent, ze werken graag met en voor hun baas, en ze zijn doorgaans gehoorzaam en meegaand.
Vind labrador met stamboom op Marktplaats.nl.
Zwarte en blonde Labrador pups, STAMBOOM erkend kennel. Er zijn bij ons, labrador kennel van het huyerensche veld, nog blonde en zwarte pups beschikbaar. De pups mogen het nest verlaten vanaf ongeveer 4/5 mei. Tevens is er nog 1 zwart reutje beschikbaar, dat vanaf 5 april weg mag. De pups zijn dan 8 weken en krijgen allemaal een stamboom mee met een europees. Zwarte labrador reutjes te koop met stamboom.
Wie zijn wij?
Ons doel is om honden te fokken met een uitstekende gezondheid en een voortreffelijk karakter. Dit in een familiale sfeer: bij ons geen puppyfabriek! Zelf hebben we momenteel 7 labradors. Ons gezin houdt van het buitenleven en de jacht: Retrievers vinden het heerlijk om daarbij te helpen. Buiten het jachtseizoen nemen we daarom ook deel aan jachtwedstrijden.Mijn man Tim is boswachter bij de familie Emsens uit Lommel en ik ben de dochter van de vroegere boswachter van deze familie. Onze zoon Brent is helemaal weg van zijn labrador Floor en gaat elke jachtdag mee op pad.We vinden dat een hond goed moet opgevoed zijn.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: WELKOM OP ONZE WEBSITE. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit. Lolita van t Maneschijnhof. Loeka of Hakinka's' Home. Mayla van t Maneschijnhof. Maybe van t Maneschijnhof. I SAVED HER OF WUNDERING HEIGHTS" MICAH." Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Ik ben op zoek naar een bruin labrador teefje. Puppy met stamboom, ze is vanaf 9 mei welkom in ons gezin. 1 zwart reutje beschikbaar. geplaatst op 16 maart 2019. Sara Rinkling Twinkling Kind of Magic heeft op 10 maart 8 bruine en zwarte pups gekregen van Maxx Oldambster Labrador Heem Dark Moon.
Labradors Van t Greeshof.
Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis. Veel plezier met rondkijken!
Labrador kopen met stamboom.
De echte fokkers hebben nooit een nestje van puppies zonder stamboom, dus als u kunt kiezen tussen met of zonder, is het geen fris zaakje. Zo weet u wel waar u aan toe bent. Maar het is altijd aan te bevelen om de koop van een Labrador pup via de verenigingen, dan heeft u meer zekerheid. Previous Asiel Labrador pup.
waar labrador kopen? Acties tegen broodfok Honden algemeen Forum Hondencentrum.
geen enkel angstig of ziek beestje te zien! zal de nummer morgen doorgeven als je wil. na onze slechte ervaring met een echte broodfokker, weet ik wel het verschil nu/quote. geplaatst op 04-03-2016 om 1933.: Zou ik het adres en eventuele telefoon kunnen krijgen van die mensen. Zoek een labrador aan een betaalbare prijs.

Contacteer ons