Op zoek naar blonde labrador pups te koop?

blonde labrador pups te koop
Waar vind ik Labrador pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Voeding voor de Labrador.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Labrador Retriever pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Labrador Retriever pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. honden labrador pups. golden retriever pups. zwarte labrador pups. blonde labrador pups. bruine labrador pups. pups te koop. chocolade labrador pups. duitse herder pups. labrador retriever pups. choco labrador pups. border collie pups. Categorieën Toon alle zoekertjes.
Choco en blonde labrador pups te koop YouTube.
Gepubliceerd op 26 sep. Choco en blonde labrador pups te koop. Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Labrador Retriever Everything You Need To Know About Owning a Labrador Retriever Puppy Duur: 335.
Blonde Labrador Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
minder dan 1 jaar. Mooie gezonde blonde labrador pups. De pups hebben de puppy en parvo enting gehad zijn ontwormd en ebben een chip. Ze zijn nagekeken door de dierenarts en hebben een gezondheidsverklaring met paspoort. we werken met een koop contract en garantie., De beide ouders zijn aanwezig en hebben stamboom de pups zijn zonder stamboom. Ze groeien op met kinderen en andere dieren en zijn heel sociaal een echte gezind hond. heeft u interesse kom gerust kijken dit kan ook in het weekend en in de avond bij ons op afspraak bel 0630659795. mvg marie jose. Particulier 9 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. Tel: 310630659795 E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Te koop Boxer pup's.'
Binoni.
Pups Noa Bikkel 2014. Pups Nicky Bikkel 2014. Ik fok blonde en vanaf deze zomer 2018 ook zwarte labrador pups met stamboom. Ze worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. Ik ben lid van de Labrador Kring Nederland LKN en de nederlandse labrador vereniging NLV.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Ik ben op zoek naar een Labrador geen kruising vanaf 9 maanden tot en met anderhalf jaar, die al wat basiscommandos kent en geschikt is om als signaal/buddy hond te gaan samenwerken. Ik wil de hond samen met een instructeur gaan opleiden tot officiële hulphond. geplaatst op 22 mei 2019. Op 11 mei zijn er 13 blonde labrador pups geboren.De moeder is Luna Bleek Stone Breeze en de vader is Balto Farao Mera Vallis. Wij zijn een gezin dat een keer per jaar een nestje labradors fokt, helemaal volgens de eisen van de Nederlandse Labrador Vereniging.
TITLE.
Even voorstellen.
Helaas was de keus moeilijk toen we ook blonde en bruine zagen. De oplossing was om ze dan maar alledrie te kopen! En dat was het begin van het lab-virus. Ondertussen is het aantal honden toegenomen, net zoals het aantal paarden. Wij kunnen moeilijk afscheid nemen! Penta, onze eerste hond, een Berner Sennen. Onze doelstelling is om gezonde labradors met een goede will" to pleasete" fokken. Voldoen aan de gezondheidsrichtlijnen van de NLV, Labrador Kring en LRCN is voor ons vanzelfsprekend, het karakter is voor ons het belangrijkste in de Labrador Retriever! We vinden het erg belangrijk dat onze puppies veel aandacht krijgen en in de eerste 8 weken bij ons veel dieren en mensen zien. We zijn er trots op dat al een paar van onze pups door de stichting Hulphond worden getraind tot hulphond.
Labrador Pups Gratis Donkiz Verkoop.
Mooie blonde labrador pups. Momenteel hebben we een enkele blonde labrador pups reutjes en teefjes bij vertrek zijn de pups gechipt en in bezit van een belgisch europees paspoort. 19-06-2014 2dehands.be opslaan. Labrador pups, gratis puppypakket! Labrador pups Labrador pups te koop Al onze labrador pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Binnenkort Verwachte te nestjes verwachte JoJaMaCo's' nestjes Hof. JoJaMaCo's' Hof.
Neem voor reservering contact met ons op. Bel of mail ons of vul het contactformulier in. Wat mag en kunt u van ons verwachten. Onze eigen pups worden dus voorzien van een 12 maanden durende garantie op erfelijke afwijkingen. Dit alles netjes schriftelijk vastgelegd tussen koper en verkoper in het bijgewerkte actuele NLV koop en garantie overeenkomst 2015, aangepast aan de nieuwe wetgevingen. Daarin staat verwoord wat er van koper en verkoper word verwacht en waar hij of zij op kan rekenen. Verder proberen wij alle vragen die u hebt betreffende de aanschaf, voeding en opvoeding etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is, zeker bij aanschaf van een pup. Beschikbare pups en Herplaatsers. Beste Labrador vrienden.

Contacteer ons