Zoeken naar bruine labrador pups te koop met stamboom

bruine labrador pups te koop met stamboom
Jachthonden.
Gevraagd: Omdat ik weinig tijd heb om naast de jacht een hond op te leiden ben ik op zoek naar een ca. 2 jaar oude labrador jachtlijn voor kleinwild jacht in de polder. geboden: Ruim thuis op boerderij met andere hond en voldoende jacht mogelijkheden. Datum: 30-10-2017 205054.: Aangeboden: Te koop Heideterrier 4 jaar oud. voor gejaagd op de varkens. Wegens te weinig tijd af te geven. 49 151 26557252. Datum: 30-10-2017 112042.: Aangeboden: Nestje CESKY FOUSEK uit werklijn. Gedreven jager en rustige huishond. Pups in huis opgevoed. Moeder Kela of Marckriver valley, vader Hesky Obraz. Gechipt, ingeënt, ontwormd. Stamboom Sint Hubertus. Nestje verwacht 11 november 2017. Datum: 19-9-2017 200818.: Aangeboden: zeer mooie engelse sprenger spaniel pups zwart wit of bruin wit. vader is bejaagt. Datum: 17-9-2017 123143.: Gevraagd: gezocht: puppy reu of teef kleur: zwart of wit/zwart heidewachtel engelse springer munsterlander. ouders moeten bejaagd zijn. Datum: 15-9-2017 171008.: Gevraagd: Wij zijn op zoek na een bruine Duitse staande lang haar pup teefje!
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Aanbieder: Gerrit de Bie. Mopshond Puppy's' met FCI Stamboom. Geplaatst op: 31-03-2019. Aanbieder: Gisela van de Pol. Locatie: 2e Exloermond. Wetterhoun pups te koop, raszuiver en outcross. Geplaatst op: 28-03-2019. Aanbieder: Mirjam Lumkeman. Bracco Italiano pups te koop. Ras: Bracco Italiano.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites. En hoe professioneel en vooral aantrekkelijk sommige sites er ook uitzien, doe uw huiswerk als pupkoper goed. Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
Bruine labrador pups labrador pups bruine te koop chocolade labrador pups te koop labrador pups.
Bruine chocolade labrador pups te koop van eigen fok. Bekijk hier de choco bruine labrador pups te koop op video samen met de ouders. De vader van onze chocolade bruine labrador pups is ook beschikbaar als labrador dekreu. Labradors zijn afkomstig uit Engeland.
Labrador kopen met stamboom.
De echte fokkers hebben nooit een nestje van puppies zonder stamboom, dus als u kunt kiezen tussen met of zonder, is het geen fris zaakje. Zo weet u wel waar u aan toe bent. Maar het is altijd aan te bevelen om de koop van een Labrador pup via de verenigingen, dan heeft u meer zekerheid.
Belgian Labrador Retriever Club.
De BLRC is de enige erkende rasclub voor labradors in België. Voor elke liefhebber van het ras, of je nu werk, show, gehoorzaamheid of behendigheid doet of gewoon van je labrador geniet, voor ieder heeft de BLRC wel iets te bieden.
Eerdere nestjes www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
De pups worden gechipt door de Raad van Beheervoor de stamboom en ingeënt en 4 x ontwormd door de dierenarts en krijgen daarbij een Europees paspoort met gezondheidsverklaring. De hondjes mogen eind November naar hun nieuwe baasjes. Wil je graag een keer komen kijken, dan kan je bellen voor een afspraak. Pups Mo x Vasco. VASCO VD ROMI'S' HOEVE. Rond 6 oktober 2013 verwachten wij zwarte en Bruine pups van Mo. Mo begint al lekker dik te worden, vol spanning wachten wij op haar eerste nestje. De vader is de hele mooie super lieve reu, Vasco vd Romi's' Hoeve. 15 september is hij op de show van de NLV 1ste geplaatst in zijn klasse. Als u voor een pup in aanmerking wilt komen kunt u een mail sturen via de contact pagina. Met daarin uw gegevens en 1ste en 2de voorkeur qua kleur en geslacht. Als de pups geboren zijn krijgt u een geboortebericht. Pups Demi x Max. Op 11 Mei zijn bij ons 6 mooie labradorpups geboren. Alle pups van Demi hebben een nieuw baasje. De moeder is Demi, een zeer lieve en betrouwbare hond. Zij is bij ons geboren uit onze eerste labrador Kim.
Labrador Hoeve Hoogland.
Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blond, roomwit, blond, vossenrood en chocolade bruin. Beschikbare Labrador puppies. Regelmatig hebben we nieuwe labrador nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Van kleine rassen zoals Pomeriaantjes, Dwergkeesjes, Brabancon, Shih tzu, Maltezer, Brusselse Griffon als middelgrote rassen zoals F ranse Bulldog, Cavalier King Charles, Engelse Cocker, Amerikaanse Cocker eveneens enkele grote rassen waar onder Vizsla, Golden Retriever, Labrador, Chocolade Bruine Labrador pups., Bij ons GEEN Showroom" waar U enkel de pups te zien krijgt. Want wij hebben een speciale kraamafdeling waar de pups verzorgd en gesocialiseerd worden door ons vakkundig team. Waar U Mama kunt ontmoeten met haar pups.
Bruine labrador Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Chocoladebruine Labrador pups te koop. Labrador Retriever pups te koop. Wij hebben momenteel een nieuw nestje chocolade Labrador puppy's' te koop. Er zijn verschillende reutjes en te. 27 maart 2019 1656: Diest. Chocolade bruine labrador pup.

Contacteer ons