Zoeken naar labrador pups met stamboom te koop

labrador pups met stamboom te koop
Of Emperor's' Pride Labrador Kennel Netherlands.
WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN. Wij hebben zo'n' 1 nestje per jaar met zwarte en/of gele stamboom pups. Al onze honden worden gefokt en opgevoed in huiselijke kring en andere labradors. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de Nederlandse en Belgische labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD, ED, PRA-CAT en Uitmuntende showresultaten hebben behaald op internationale hondententoonstellingen. De prijs van een Emperor's' Pride stamboom pup is 1300, ongeacht geslacht of kleur incl. alle toebehoren zoals hieronder vermeld. ALS DE PUP HET EMPEROR'S' PRIDE NEST VERLAAT., HEEFT DE PUP. een chip, aangebracht door Sint-Hubertus. een FCI stamboom via Sint-Hubertus. alle entingen gehad, ontwormt en behandeld met Frontline Puppypack. een socialisatie programma gevolgd. een gezondheidsverklaring van de dierenarts. een officieel EU paspoort. En u krijgt.: een geweldig lief PUPPIE. een informatie en advies boekje. een compleet ProPlan breed puppypakket. fotos van geboorte tot vertrek van uw pup. kopieën gezondheidsonderzoeken, show en werk certificaten van beide ouders. WAT VERWACHTEN WIJ VAN DE NIEUWE BAASJES VAN EEN EMPEROR'S' PRIDE PUPPIE. een veilige plek voor de pup in huis om op te groeien.
Labrador fokkers West-vlaanderen goudengids.be.
Honden Fokkerijen handelaars, Hondenfokkerij, Fokkerij honden, Hondenfokker, Erkende fokker, Puppykennel, Erkende hondenkweker, Hondenkennel, hondenkwekerij, Honden Fokkerijen handelaars, Dieren, Honden, Labrador fokkers, Border collie fokkers, Golden Retriever fokkers, Pomeriaan fokkers, Dobermann fokkers, Huisdieren, Honden fokkers, Dobermann, Border Collie, Pomeriaan, Maltezer, Erkende Hondenkennel, Hondenkwekerij, Fokkerij rashonden, Pups te koop, Erkende hondenfokker, Hondenkweker, Hondenrassen te koop, pups fokkerij, Hondenkwerkerij, Verkoop, Aankoop, Labradors, Beagles, Golden retrievers, Rashonden, Maltezer fokkers.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
een dag geleden Haarlem Noord-Holland. Er zijn Prachtige Labrador pups beschikbaar Kleur: Geel teefjes 25-02-2019 Heeft u interesse., een dag geleden Lithoijen Noord-Brabant. Kooiker pups Geboren 25-2-2019 Er zijn nog pups beschikbaar reutjes kleur: koper met wit H. een dag geleden Lithoijen Noord-Brabant. Nova scotia duck tolling retriever. Er zijn Prachtige Toller pups beschikbaar Kleur: koper met een beetje wit Reutjes Geboren 12-02. een dag geleden Lithoijen Noord-Brabant. MJM Dogs Foundation: Coco2. Alléén achter gelaten in Spanje. Hij is een prachtige kruising? een dag geleden Haarlem Noord-Holland. T.k Bullmastiff 3 jaar tophond. te koop Bullmastiff 3 jaar teef, uitmuntende stamboom, lief met kleine kinderen, honden enz echt.
Labrador Retriever Honden Page.
of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. Opgroeiende pups mogen niet worden overbelast. Ga niet eindeloos met een jonge hond wandelen, laat de pup niet spelen met wilde honden en til uw pupje uit de auto. De botten bestaan nog uit kraakbeen de eerste tijd. En: geef alleen kwaliteitsvoer met een aangepast calcium-gehalte. Deze honden zijn volwassen en kunnen tegen een stootje. Wat een plaatje van een pup. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites.
Bruine labrador pups labrador pups bruine te koop chocolade labrador pups te koop labrador pups.
Bruine chocolade labrador pups te koop van eigen fok. Bekijk hier de choco bruine labrador pups te koop op video samen met de ouders. De vader van onze chocolade bruine labrador pups is ook beschikbaar als labrador dekreu. Labradors zijn afkomstig uit Engeland.
De Australian Labradoodle belgiandoodles.
Minstens even belangrijk is het feit dat de Australian Labradoodle allergievriendelijk is. Een Australian Labradoodle verkrijg je dus niet door simpelweg een Labrador met een Poedel te kruisen. Deze eerste kruising kan een hond opleveren die gelijkenissen vertoont maar biedt geen garanties naar de typische eigenschappen. Je doet er dus goed aan je ernstig te informeren naar de ouders en grootouders van een nestje alvorens een hond aan te schaffen. Onze honden maken deel uit van het gezin en wonen dus in huis. Ook de pups die bij ons geboren worden, groeien allen in gezinsverband op.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Zodat U dan kennis kunt maken met zowel beide ouders als met hun pups. Heeft U vragen voor ons, kom gerust langs wij helpen U graag verder. Wenst U op de hoogte gehouden te worden van een toekomstige geboorte zoals van Pomeriaan, Dwergkees, Labrador chocolade bruin Blond Franse Bulldog, Amerikaanse Cocker, Engelse Cocker.
Een nestje pups fokken van dekken tot afscheid.
De dekking: heel divers, afhankelijk van raszuiverheid, stamboom, enz. Dit loopt uiteen van 100 700 euro. Hierbij tellen we benzinekosten van 0 100 euro er nog bij op. Eventueel echo/RX bij de dierenarts extra kosten. Werpbak kopen/maken: 50 200 euro. Voeding teef: Extra kosten voor de voeding van de teef is afhankelijk van het gewicht van de hond 5-60kg van 110 1.000 euro. Voeding pups: De kosten van de puppymelk en brokken zullen afhankelijk van het eindgewicht van het ras 5-60kg ongeveer 140 500 euro bedragen 5 60kg. Ontworming: 30 70 euro. Enten en chippen: 500 800 euro. Afhankelijk van het eindgewicht van de pups zijn de kosten variabel, je moet opgeteld rekenen op een bedrag uiteenlopend van 1000 3400 euro. Hierbij zijn erfelijkheidsonderzoeken en drachtdiagnose achterwege gelaten. Een nest pups fokken is duur en er gaat heel veel tijd in zitten. Verder kan het nog extra tijd en kosten met zich mee brengen wanneer een of meerdere pups iets komen te mankeren.
Binoni.
Alle pups hebben een baasje. Ik fok blonde en vanaf deze zomer 2018 ook zwarte labrador pups met stamboom. Ze worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. Ik ben lid van de Labrador Kring Nederland LKN en de nederlandse labrador vereniging NLV.

Contacteer ons