Op zoek naar chihuahua pups te koop particulier?

chihuahua pups te koop particulier
Zoekertjes: In rubriek Dieren toebehoren/Honden.
Aangeboden: Chihuahua Puppies. Leuke en schattige mannelijke en vrouwelijke Chihuahua puppies klaar voor nieuwe woningen. Ze zijn speels en houden van kleine mannelijke en. Aangeboden: Aanhankelijke Franse Bulldog Pups. Franse Bulldog-pups ter adoptie Ze zijn volledig geregistreerd met AKC-documenten hier, stamboom van 5 generaties, 1e vaccinatie gedaan, volledig. Aangeboden: King Charles Spaniel Cavalier Pups. Twee verbazingwekkende Cavalier King Charles Spaniel-pups beschikbaar voor adoptie. Het zijn Cavalier King Charles Spaniels van pure race. Aangeboden: Leuke en schattige Yorkie-pups. Aanbiddelijke Mannelijke en Vrouwelijke Yorkshire Terrier-puppy. Het zijn schattige rasechte puppy's' en ze zijn ook geweldig met kinderen. Aangeboden: Twee mooie Rottweiler Puppies beschikbaar! Twee mooie mannelijke en vrouwelijke Rottweiler Puppies beschikbaar. Zij zijn 12 weken oud. Up-to-date op vaccinatieschoten en ontwormd. Ze komen met. Aangeboden: Franse bulldog pups. Franse bulldog pups te koop Al onze franse bulldog pups zijn inge├źnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Knappe Chihuahua pups. Onze prachtige Chihuahua pups mogen het nestje verlaten en zoeken een leuk nieuw baasje. De pups zijn sociaal; kennen andere honden, kinderen. vandaag Hoogstraten Meerle. Chihuahua pups te koop. Wij hebben chihuahua pups beschikbaar. Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht.
Chihuahuatjes.
Chihuahua Pups te koop. Welkom op de website van El" Perro Mexicano!" Wij fokken 20 jaar prachtige Chihuahua's' op schoonheid en om dit prachtige ras te verbeteren. Met fierheid stellen wij u onze hondjes en de Chihuahua pups voor die hier geboren zijn.
chihuahua chiwawa te koop pomeriaan pups te koop particulier.
hoe oud kan een chihuahua worden. langharige chihuahua pups te koop. friese stabij pups te koop. duitse herder pups te koop. mechelse herder pups te koop. golden retriever pups te koop particulier. pomeriaan pups te koop particulier. teckel te koop.
Dunkie Hondjes met klasse Dunkie.
Honden te koop. York toy Teefje. Pomeriaan 3 Reutje. chihuahua 2 reutje. Kees 2 Teefje. Maltezer teefje teefje. Pomeriaan 6 Teefje. Pomeriaan 8 Teefje. Pomeriaan 4 Reutje. Kees 4 Teefje. Maltezer reutje reutje. York 3 Teefje. Pomeriaan 7 Reutje. Chihuahua 4 Teefje. Kees 1 Teefje. York 2 Reutje. Chihuahua 3 Teefje. pomeriaan reutje reutje. Pomeriaan 1 Reutje. Pomeriaan 2 Reutje. Al onze pups zijn ontwormd en gevaccineerd tegen de meest voorkomende virale infecties.
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
We zullen hem gaan missen! Chihuahua training en socialisatie in grote stad. Pups Muffin Maple Leaf. Pups van Muffin Maple Leaf, met een leeftijd van bijna 9 weken, krijgen hun eerste training in de grote stad Nijmegen. Mensen en kinderen mogen de pups aanraken.
Chihuahua te koop aangeboden AdvertentieZoeker.be.
wij hebben pups langharig en ko. Chihuahua pups micro t.cup mini echte raszuiver!, wij hebben pups langharig en ko. Prachtige chihuahua pups. Chihuahua pup vrouwtje. Chihuahuapupje langharig blacktan. Chihuahuagrappige, chiwawabeeld, kleurenroodzwartblauw., Chihuahua of pommeriaan of gezocht. NIET TE KOOP DEKREU.
aankoop van een chihuahua puppy JuridischForum.be.
Ik kocht een chihuahua hond aan waarvoor ik 950 euro betaalde. In het contract stond dat als de hond ziek zou worden of dood zou gaan binnen 10 dagen, ik het geld kon terug krijgen of een andere hond. Het moest wel gaan om een aantal bepaalde ziekten die opgesomd waren in het contract. U kunt het al raden, na een 3tal dagen werd mijn hond ernstig ziek en is hij nog binnen de week gestorven. De ziekte kwam niet overeen met een ziekte van uit het contract en viel dus niet binnen de garantie. En in het contract stond ook nog eens dat de verkoper niet tot vrijwaring gehouden was van verborgen gebreken. Dus zij zeggen dat het wel onder de garantietermijn valt, maar aangezien het niet over 1 van die ziekten gaat, zij dus niets er aan zullen doen. Gaat het hier om de verkoop van een consumtiegoed door een verkoper aan een consument? En valt het dus onder de wet van 1 september 2004 en kan ik zo aanvragen om de kostprijs terug te laten betalen?
Vind chihuahua te koop op Marktplaats.nl.
Zeer mooie shitzu pups te koop x met chihuahua ze zijn zeer lief en blijven erg klein heb zelf ook een pup gehouden van me vorige nestje ik zal een foto van haar toevoegen dan kan u zien hoe ze ongeveer worden de pups ze worden in huiselijke kring groot gebracht en zijn meestal al zindelijk als ze het nestje.
Tweedehands chihuahua Zoekertjes.net.
Al onze pups zijn/hebben: gesocialiseerd ontwormd 2x gevaccineerd elektronische chip europees paspoort schriftelijke. Chihuahua pupjes bij particulier. ons clio is bevallen van 5prachtige pups het zijn 3 teefjes en 2 reutjes hebben een mooi appelhoofdje en korte neus. de mama weegt 1.7 kg en de papa 1.9 kg de pups worden grootgebracht in de living. chihuahua pup gezocht. hallo, ik ben al meer dan een jaar op zoek naar een chihuahua pupje dan niet zoveel kost van gratis tot 150, mag zonder stamboom zijn als het maar een chike is. Mini chihuahua pups. Wij hebben chihuahua pupjes te koop.

Contacteer ons