Op zoek naar jack russel pups te koop particulier?

jack russel pups te koop particulier
The Jack's' House.
Als Jack Russell Terriër liefhebbers is onze boerderij de ideale plaats om deze passie tot uiting te brengen. Onze Jacks genieten er van een vrije levenssfeer tussen zowel koeien, varkens, paarden alsook zeer belangrijk: mensen. We zijn de trotse bezitters van een twaalftal Jack Russell Terriërs, elk een verschillende variatie" van de vastgelegde rasstandaarden.
The Dutch Jacks.
Tevens hebben al onze Jack Russell Terriërs een D.N.A.profielgezondheid, verklaringen van een oogspecialist/orthopeet, de patella wordt met 1 jaar gekeurd en de ogen ieder jaar. Waarvan zij vrij zijn van patella luxatie en oog aandoeningen. Op onze website kunt u diverse informatie over de Jack Russell Terrier vinden, tevens kunt u zien wanneer er pups geboren worden, en pups beschikbaar zijn.
Honden op BEESIEZ de diervriendelijke marktplaats herplaatsing van Honden.
325 ADVERTENTIES 4696 GEREGISTREERDE LEDEN 19 jul 2019. Postcode 10 km. Spaniel Engelse Cocker. Terrier Jack Russel. jonger dan 1 jaar 1 tot 3 jaar 4 tot 8 jaar 9 jaar of ouder. Kan bij andere honden. Kan bij katten.
Pupinfo De website van jackrussellvrienden!
Het kopen van een Jack Russell Terriër uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als Patella Luxatie, PLL en oogafwijkingen. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
Delpher Kranten.
Gevonden in deze krant. Geen zoekvraag opgegeven. Zoeken in deze krant. Bladeren door deze krant. Ga naar paginanummer totaal 0 pagina / 0. Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar. Opties voor uitsnede. Download als plaatje jpg. Download als tekstbestand txt.
amaaiamaai.be.
Jack russel pups te koop jack russel pups te koop pups.
Jack russel fokker Het Hezehof heeft nu prachtige tricolor jack russel pups te koop in de kennel. Bekijk meer fotos van de jack russel pups te koop hier. Bekijk de video van onze jack russel pups en hun ouders hier.
Van" de slypshoek" Rashonden.
pups te koop. Mechelse herder pups. Pien Van Den Grotenhout. Rayca Van de slypshoek. Wie zijn wij? Wij zijn de familie Malfait Vandemaele uit Ledegem, West-Vlaanderen. Wij zijn hobbykweker en zijn in bezit van enkele prachtige rashonden namelijk Mechelse herder, Beauceron, bruine Labrador en Jack Russel.
Vind jack russel op Marktplaats.nl.
Jack Russel pups. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn gevaccineerd en regelmatig ontwormd. Ze zijn gechipt en natuurlijk zijn onze pups voorzien van een europees paspoort. De pups zijn erg sociaal en hebben een speels karakter. Op de eerste 5 foto's' ziet u de reutjes, de laatste 4 foto's.' Maltezer X ruwharige Jack Russel pups NOG 1 WIT TEEFJE. Wij hebben een super leuk lief nestje pups particulier zijn in huis geboren en grootgebracht en mogen mama en papa verlaten voor een nieuw liefdevol huisje het zijn 1 reutje en 3 teefjes onze maltezer mama en onze ruwharige jack russel papa hebben voor het eerste een nestje gekregen wij hebben zowel.
pups te koop Koopjeskrant.be.
Jack russell terriër. pups te koop 8 zoekertjes. Toon op kaart. Jack russell terriër pups. Jack russell terriër, kortharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd. Jack russell terriër pups. Jack russell terriër, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.

Contacteer ons