Meer resultaten voor weimaraner pups te koop

weimaraner pups te koop
Bekijk de nestjes van betrouwbare hondenfokkers.
Vertaling van de tekst in het Frans. Een advertentiebudget ter waarde van 50. Wij zetten jou extra in de verf als betrouwbare fokker met ons gouden label. onze specialiste neemt contact met je op om samen alle details te overlopen.
chihuahua chiuaua pups te koop.
Weimaraner pups beschikbaar. Puppyplaats.nl Pups aangeboden. 10 lieve amerikaanse staff/canacorso pups te koop ze worden bij 6 weken geent en gechipt uiteraard paspoort geboren op 17-2-2018 ze mogen weg bij 8 weken teef 450 reu 400. 10 lieve amerikaanse staff/canacorso pups te koop ze worden bij 6 weken geent en gechipt uitera.
Mastino hond mastino weimaraner pups te koop.
Wie is specialist in Weimaraner pups te koop? Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Weimaraner pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Weimaraner pups vindt.
weimaraner langhaar pups.
zijn we rotsvast overtuigd om deze combinatie te herhalen. ZARA x FINDUS. ANTARES SANELLE SIRRAH x IVO VOM HEILIGENBERG. Onze langhaar puppen worden gefokt op karakter, jacht schoonheid! Onze puppies worden in de huiskamer geboren, optimaal gesocialiseerd, ontwormd, ingeënt., gechipt en krantzindelijk gemaakt. Ze krijgen een Europees hondenpaspoort en een LOSH-stamboom van St. Wij zijn als fokker aanbevolen door de Belgische en Nederlandse weimaranerrasvereniging. Meer info van Zara Findus: lees hieronder! Met Findus vonden we de perfecte dekreu voor Zara! Net zoals Zara is Findus een erg gepassioneerde jachthond met een erg lief karakter! Met deze combinatie zijn we overtuigd van de werkkwaliteit en het fijne karakter van de pups door beide ouderdieren. Zara is een erg stabiele en vriendelijke weimaraner voor mens en dier!
Puppyplaats.nl Weimarse Staande Hond korthaar pups aangeboden.
Nieuwste puppy advertenties.: Weimaraner pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie weimaraner dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze weimaraner pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort.
Weimaraner Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Weimaraner pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie weimaraner dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze weimaraner pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke weimaraner pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Waar moet u op letten bij de aanschaf van een puppy? Dierenarts Decoene.
Koop geen pup op plaatsen waar meerdere mensen zich tegelijk staan te verdringen om de pups om er eentje uit te kiezen. U voelt zich misschien gehaast om er een te kiezen, bang dat ze op zullen zijn, en u kunt niet met uw vragen terecht. U mag van de fokker verwachten dat hij rustig de tijd neemt om u de pups te laten zien, uw vragen beantwoordt en iets over de afzonderlijke pups kan vertellen.
Welkom.
U kunt ons ook vinden op Facebook! Wij zijn lid van De Nederlandse vereniging De Weimarse Staande Hond, de Duitse Weimaraner Klub eV en van de Nederlandse Brakkenclub. Marco van Turnhout: 06-46087680. Marca van Turnhout: 06-52364675. Weimaraner, bayerischer Gebirgsschweisshund. WELKOM OP ONZE WEBSITE.
Vind weimaraner op Marktplaats.nl.
Afmeting: 255, x 13 cm materiaal: hout voor binnenshuis te gebruiken. Nieuw Ophalen of Verzenden. Weimaraner nr.1 metaal bord. Beschrijvingnieuw metaal bord, aluminium roest niet, geschikt voor buiten ruim 450 hondenrassen op voorraad 15x20cm. 750, Verzendkosten 270, eventueel extra uv laag 150, 20x25cm. 1200, Verzendkosten 355, eventueel extra uv laag 200, eigen foto en aangepaste tekst is ook mogelijk voor 750, extra meerdere. Nieuw Ophalen of Verzenden. Honden Postkaart Twee Weimaraner Pups, Duitsland.
Honden Dierenasiel Genk.
Witte is een kruising Terrier van december 2017. Een inbeslagname was de reden dat hij naar het asiel werd gebracht. In het asiel blijkt Witte niet een enorm stoere vent te zijn, maar dit betekent natuurlijk wel dat hij veel behoefte heeft aan gezelschap van mensen.

Contacteer ons