Resultaten voor heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Let op als je een pup koopt op internet.
hoop dat alles oke is. zal wel moeilijk te zeggen zijn op zon jonge leeftijd maar goed. ik weet eigenlijk niet wat ik nu moet doen, hoe breng ik dit naar de rest van de familie. 1 ding is zeker dit mag niet gebueren! had ik het maar eerder opgezocht. hoe kunnen we dit stoppen. laat me weten hoe ik kan helpen! Sep 05, 2014. Wij hebben een puppy gekocht via de rasvereniging. Volgens de fokker aangesloten bij de rasvereniging was de pup kerngezond. Contract getekend en een pup naar mijn huis mee genomen. Hond was 14 weken en wij naar de dierenarts alles laten controleren. Alles was goed alleen een sluitspier op deze leeftijd moet zo goed als sluiten. Na nader onderzoek bleek dat de urinegeleiders niet in de blaas uitkwamen. Een operatie van 1300 euro volgde, maar helaas heeft dat niet geholpen. Wij hebben nu een puppy gekocht via Markplaats en een goed gezonde Heidewachtel pup.
Heidewachtel Honden 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes in Heidewachtel. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 1 Prijs o.t.k. van tot OK. Nee 1 Nee 1. Toon Zoekertjes 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Engelse springer spaniël pups beide ouders goed bejaagd. Engelse springer spaniël pups beide ouders goed bejaagd. Ontwormd en geënt. Voorzien van paspoort. beide ouders aanwezig.zeer mooie hondjes su. 27 maart 2019 1826: Dessel. Overige categorieën in Honden. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
De Heidewachtelboerderij Heidewachtels, advies, pups en meer.
Hier vind je alles wat je wilt weten over onze heidewachtels, het ras en tips advies bij het opvoeden. Je naam verplicht. Je email verplicht. Facebook pagina van trotse eigenaren. Ben je ook de trotse eigenaar van een heidewachtel van.
Kwaliteitspups bij Rashonden Roelands te Bazel Rashonden Roelands.
Op de website kunt u meer over onze kennel lezen, maar vindt u, naast onze beschikbare pups, ook een overzicht van onze 5 rassen en hun typische kenmerken. Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvend bezoekje te brengen? Neem dan contact op via de contactpagina.
Nadelen van de anti-blafband Puppy Opvoeden.
Onze honden, een Stabij en een Heidewachtel sliepen normaal in de gang, onder de trap. nadat de muren opnieuw zijn gestuct moesten ze 2 nachten mee naar boven om op de overloop te slapen. dit ging meteen al fout, de Stabij begon te blaffen ongeveer om de 10 à 20 seconden 1 blaf tot dat de slaapkamerdeur open ging.
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Heidewachtel Rasbeschrijving.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. In het begin van deze eeuw werd in Westfalen in Duitsland uit oude slagen van kleine langharige Staande Honden de Kleine Munsterlander of Heidewachtel gefokt.
Mastino mastino napoletano pups te koop heidewachtel pups te koop.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies. Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past.
Zoekertjes Hubertus Vereniging Vlaanderen.
Zoekertjes maart 2019. Duitse Jachtterrier puppys, bruine kleur te koop. Thuis geboren bij ouders. Tel: 0473/63 34 66 3. Geboren op 28/12/18. Gevaccineerd ontwormd en gechipt. Tel: 037/74 35 34 12. Engelse working Cocker pups verwacht begin februari 19. Ierse-Franse jachtwerklijn, met stamboom.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies.
Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past. Al vele jaren wordt dit ras gebruikt tijdens de jacht op wild.
pups cocker spaniel pups heidewachtel pups te koop.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies. Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past.

Contacteer ons