Meer resultaten voor labradoodle pups te koop

labradoodle pups te koop
De Labradoodle.
Inmiddels bestaat het ras al een tijdje en is het in Nederland enorm in opkomst. Omdat allerlei broodfokkers pups als labradoodles verkochten, begonnen twee serieuze Australische fokkers, Beverley Manners van Rutland Manor en haar dochter Angela Cunningham van Tegan Park, zich professioneel met de ontwikkeling van dit nieuwe ras te bemoeien. Na een ontwikkeling van meer dan 20 jaar hebben zij door zorgvuldige selectie en zogenaamde infusions dit zijn gerichte inkruisingen vanuit andere rassen een gezonde en een allergievriendelijke kruising met een bijzonder lief karakter en prachtig uiterlijk gefokt, die zij de Australische Labradoodle noemden.
De Kronkelwilg Labradoodle, Golden Doodle pups te koop Facebook.
Labradoodle, Golden Doodle pups te koop Honden Retrievers, Spaniƫls en Waterhonden Marktplaats.nl. Onze lieve, zachtaardige sunny golden doodle f1 heeft haar tweede nestje gekregen van 10 hele gezonde pups. Voor deze pups zoeken wij stabiele bazen die zin hebben om samen leuke dingen te doen.
De Labradoodle.
Sommige van deze fokkers noemen hun fokproducten na een of twee generaties ook al Australian Labradoodles. Deze fokkers zijn veelal te vinden op Marktplaats en bieden hun honden te koop aan via de verschillende hondensites/forums waar deze fokkers hun pups te koop kunnen aanbieden. Uit bovenstaande analyse blijkt dat het voor een leek lees o.a. mensen die op zoek zijn naar een Australian Labradoodle pup haast ondoenlijk is een goed inzicht te krijgen in de kwaliteit van het aanbod van labradoodles en de fokinzichten van de verschillende fokker c.q.
Moeders Mooiste Labradoodles Welkom.
De Australische Labradoodle eigenlijk is ontstaan door een zoektocht naar een allergievriendelijke hond die tevens geschikt zou zijn als geleidehond. vrolijke en energieke. Intelligent en eenvoudig te trainen. Evenwichtig, zachtaardig en lief. Aanhankelijk en wil graag bij mensen zijn. Ik ben zo trots op mijn meisjes. De pups van Emma en Bello doen het super goed.
Aangesloten fokkers ALAEU.
Snoezel Australian Labradoodles. Sweet Lake Doodles. Amber Australian Labradoodles. Smart Australian Labradoodles. Northern Light Labradoodle. Stora Julebodas Australian Labradoodle. Samsens Australian Labradoodle. Swiss Country DoodleSwiss Country Doodles. Northbound Australian Labradoodles. Burnbrae Australian Labradoodles. Australian Labradoodles of Ireland. Amaa Australian Labradoodles.
De Labradoodle www.brabantsedoodles.nl.
Hij/ zij is zeer sociaal naar mens vooral kinderen en dier, is zeer intelligent en enorm leergierig en daarom heel goed te trainen. Wij hebben ervoor gekozen om onze labradoodle als gezinslid in het gezin op nemen. De pups worden dan ook in huis geboren en groeien op in huislijke kring, zodat meteen een begin wordt gemaakt met het socialiseren. Omdat we graag op deze manier fokken net zoals overigens de meeste andere fokkes van de Australian Labradoodle worden er natuurlijk minder pups geboren dan wanneer labradoodles in kennels gehouden zouden worden, waardoor er lange wachtlijsten zijn ontstaan in Europa.
Puppies Goede pup Labradoodle-Site Labradoodle Labradoodle Pup Labradoodle Gezondheid Labradoodle Verzorging.
Hierop kunt u zien hoeveel Labradoodle de pup is en ook de voorouders van de vader en moeder staan hierop. Is het een hobby fokker, deze zijn tegenwoordig ook verplicht om zich verantwoordelijk te gedragen, t.o.v. erfelijkheid onderzoeken, en koopcontracten. Zien de pups er schoon uit, oogjes, oortjes, kontjes. Stinken ze erg, wegwezen. Is de moeder even weg? Dit is geen goed teken, u zou te maken kunnen hebben met een buitenlands nest, waar geen moeder van in Nederland is, als dit niet het geval zou zijn, dan is het natuurlijk geen probleem dat u wacht, of dat u een anderen keer nog eens langs kan komen. pups mogen niet voor de 7 weken bij wet vastgelegd weg bij hun moeder, 8/9/10 weken is veel beter, ook omdat ze nog veel van hun moeder kunnen en moeten leren. Is de moeder angstig of agressief dit kan wel in de eerste levensweken, zeker bij een jonge moeder, maar dan is ze overbezorgd, koop daar geen pup, het is bewezen dat de moeder dit door kan geven aan haar puppys.
Labradoodle fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Labradoodle pups, Kennemer Doodles. Lieve Labradoodle pups. Bekijk de fokker vermelding van Labradoodles Playground. Wij zijn een kleinschalige Fokker van de Medium en Standaard Australian Labradoodle. Een Australian Labradoodle is een fijne familie hond, ze zijn zeer intelligentsociaal, komisch en vrolijk. Ze zijn makkelijk te trainen en erg geschikt voor mensen met allergieƫn en speciale behoeften.
Lucky labradoodles Zeeland.
De Australian Labradoodle. Informatie voor pupkopers. Lucky labradoodles Zeeland. De hond met de allergievriendelijke vacht. A" dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water log stick will do just fine. A dog doesn't' care if your rich or poor, clever or dull, smart or dumb.
Puppies!
Toewijzing vindt uiteindelijk plaats door ons, op basis van ons advies, waarbij zeker rekening wordt gehouden met de voorkeur van de koper. Mochten er pups overlijden na de aanmeldingsprocedure dan beslissen wij welke mensen geen pup gaan krijgen. Deze mensen zullen doorgaan naar een nest van een andere hond of een nestje van dezelfde hond op een later tijdstip. Mocht het gezin het niet eens zijn met de toewijzing van de pup, dan hebben zij het recht om de pup niet te nemen. Ook wij hebben het recht om geen pup toe te wijzen indien dat ons van toepassing lijkt. In deze beide gevallen dient het gezin zich weer opnieuw aan te melden. Heel af en toe komt het voor dat iemand toch allergisch reageert op een australische labradoodle 2% van de mensen die allergisch zijn, kunnen helaas ook niet leven met een australische labradoodle.

Contacteer ons