Resultaten voor ruwharige teckel pups te koop

ruwharige teckel pups te koop
Een puppy! Wat nu? Standaard Ruwhaar Teckels of" Mitch's' Choice."
Pups 20 januari 2003. Ras en fokinformatie. PRA Progressieve Retina Atrofie. Handleiding voor uw nieuwe puppy.: Dit is de handleiding die wij meegeven aan nieuwe eigenaren van een ruwharige teckel pup. Uw Teckel en U. Hier volgen en aantal zaken dat u weten moet over het hebben, houden en opvoeden van uw nieuwe puppy. Voordat u uw puppy komt halen. In de dagen voordat u uw puppy komt afhalen moet u de volgende zaken niet vergeten te regelen.
Home.
Ondanks dat we altijd verliefd" zijn geweest op ruwharige teckels, hebben we onze eerste teckel Teun, pas in 2004 in ons hart opgenomen. In 2005 volgde onze Bram. Omdat het ons geweldig leek om een keer een nestje mee te maken, kwam in 2006 onze Suus.Alle drie zijn ze afkomstig van teckelkennel t Pollenhof. In 2008 hebben we voor de eerste keer mogen beleven hoe het is om een nestje te krijgen. Negen prachtige weken gingen voorbij, en omdat we er zo ontzettend van genoten hadden, besloten we om in 2009 onze kennelnaam aan te vragen, en ons te laten registreren bij de Raad van Beheer als fokker. Sinds 2011 zijn we ook NTC Fokker. Dat betekent dat we volgens de richtlijnen van de Nederlands teckelclub fokken. Onze pups worden geboren en groeien op in huiselijke kring.
Home www.vanhetsmoefelhuis.be.
Heeft u misschien pups of komen deze dit jaar nog? Graag hoor ik van u. Mvg frank matkus. Sarah Van Leene Antwoord 28.08.2018 17.51. Hallo, ik ben op zoek naar een pup ruwharig. Zijn er bij u op komst of beschikbaar? Bekijk alle commentaren. Beste, neen pas in 2020 een nestje, nu nog veel te vroeg! Kan ik me inschrijven op de wachtlijst voor een ruwharige dwerg teckel voorkeur teefje? Hebben jullie soms ook teckels dapple?
Ruwhaar-en korthaar Teckelkennel v.d.Vossebelt.
Natuurlijk zijn wij lid van de NEDERLANDSE TECKELCLUB en voldoen aan het predicaat NTC-FOKKER en dus ook aan alle eisen welke door de Nederlandse Teckelclub aan deze Fokkers worden gesteld.Het zo nu en dan hebben van een nestje pups blijft voor ons altijd weer een uitdaging om te streven naar een lieve en mooie teckel met een sociaal karakter.De pups groeien in huiselijke kring op en er wordt ook bijzonder veel tijd besteed aan socialisatie.Wij hopen dat u met veel plezier kijkt op onze site en als er vragen zijn kunt u die altijd aan ons kwijt.Wilt u uw, teckel vakkundig laten trimmen of show klaar laten maken dan kunt u ook bij ons terecht.
Onze kennel.
Inmiddels is het augustus 2012, vorige maand op vrijdag de 13e hebben we onze Blonde teckel Berini laten dekken door een leuke blonde ruwhaar Kaninchen teckel genaamd Wie" Anders Jady, hieperdepiep Berini is drachtig de lieve schat, half september verwachten wij pups van haar. Berini is op 15 september bevallen van 1 blond teckelmeisje en 2 blonde teckelboys en twee wildkleur teckelboys. Omdat Solex een pup mocht houden uit haar vorige nest Mobilette hebben we besloten dat het blonde meisje hier mag blijven wonen, zij draagt de stamboomnaam Yellow Yersey v.d. Tender bende dat betekend Gele Trui van de Tour de France haar roepnaam is Lambretta. Wat je hoopt wat nooit gebeurd is helaas toch gebeurd, we hebben een herplaatser, jammer genoeg paste deze lieve schat niet zo goed bij de vorige eigenaar. Nadat ze eerst 5 weken op proef is geweest hebben besloten Wimpel Marsepein te adopteren we hebben haar de roepnaam Piengegeven" dat rijmt op haar oude naam.
Teckel Pups te koop aangeboden AdvertentieZoeker.be.
Blijf automatisch op de hoogte over uw zoekopdracht. Super mini teckel pups teefjes choco-tan. Chocolade Super mini teckel pups. Ruwharige dwergteckel pups. Teckel dwerg langhaar apart mooi. Teckel pups dwerg korthaar apart mooie kleuren. Teckel pups mini raszuiver te koop.
Teckel pups te koop Dwergteckel gezocht.
Filmpje beschikbare teckel pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de teckel Een dashond wordt in het Nederlands meestal teckel genoemd. Er zijn 3 verschillende soorten teckels.: de langharig: kruising met spanils en Ierse setters. de ruwharig: kruising met diverse terrirs en de Schnauzer.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
onze ruwhaar teckels www.ruwhaarteckels.be.
ruwhaar teckel pups. dagboek teckelpups 1. dagboek teckelpups 2. emma's' eerste nest. Contact met ons. Nieuws en aanwinsten. Gastenboek van ruwhaarteckels. Super trots op onze Teckels. In de nieuwe Apport maken we kennis met de grootste hond in het kleinste hondenlichaampje, de teckel! Oorspronkelijk gefokt voor de jacht op de vos en de das, zijn ze stilaan een vaste plek gaan veroveren in de groep van de zweethonden. We gingen langs in het Oost-Vlaamse Maldegem, waar een gepassioneerde jager en fokker toonde hoe teckels hoe klein ze ook zijn bergen kunnen verzetten! Vanaf zondag 31 maart 2019 in Jacht op Plattelandstv! bekijk de trailer op onze pagina links, bij plattelandstv. wil je ook een likje? Ruwharige Standaard dwerg, en kaninchen teckel kennel.
De Teckel Aan den Voorhoeve.
Voor meer informatie hierover kunt u meer terugvinden op de eerder genoemde site van de Raad van Beheer. Ondanks dat ons tweede nestje van Charlotte van 26 mei 2014 vóór deze datum is geboren, hebben we toch gemeend het DNA profiel te moeten laten vaststellen. Niet alleen van de pups maar ook van de moederteef. een pup met stamboom én daarbij gefokt volgens de regels van de Nederlandse Teckel Club NTC Vereniging biedt de meeste zekerheid op een raszuivere en gezonde teckel.

Contacteer ons