Resultaten voor ruwharige teckel pups te koop

ruwharige teckel pups te koop
Teckels.
Ons motto is dan ook Eens" een Teckel, Altijd een Teckel. Voor degene die meer Teckel" op de Meter" wil, hebben we de Standaard Langhaar binnen onze kennel. Deze maat en variƫteit is soms een beetje onderkent, maar na eenmaal kennis met ze gemaakt te hebben zult u als een blok voor ze vallen!
Home www.vanhetsmoefelhuis.be.
Klik hier om uw bericht te schrijven. Delen op Facebook. Tekens over: 160. Stuur mij een e-mail wanneer iemand dit commentaar beantwoordt. Bekijk alle commentaren. Dit is een popje van bijna 4 jaar geleden! pups uit de komende nest zijn allemaal al weken besproken!
Dwergteckel puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie. banner.
Beschikbare Dwergteckel pups.: Alle teckels die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje, vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen, af te drukken en mee te brengen als u langskomt. bijlage IX bij het Koninklijk besluit van 27/04/2007. Is het de eerste keer dat u een hondje hebt? Wilt u hem leren zitten, liggen., Wilt u hem vanalles aanleren en niet naar de hondenschool gaan? Dat kan hier vindt u alle opvoedingstips. Geschiedenis van de Teckel.:
Home.
UIT ONZE FOKKERIJ ZIJN AL VELE KAMPIOENEN VOORTGEKOMEN. Voor meer informatie zie NIEUWS. Onze reuen hebben teven uit Rusland gedekt, kijk op NIEUWS. GOEDE GEZONDHEID EN GOEDE KARAKTERS. WIJ HEBBEN REGELMATIG PUPS VAN DIVERSE VARITEITEN. TELEFOONNUMMER VOOR INFORMATIE: 0113 311 592.
Ruwhaar Teckel Kennel v.d. Tadderak.
Teckel pups te koop Dwergteckel gezocht.
Filmpje beschikbare teckel pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de teckel Een dashond wordt in het Nederlands meestal teckel genoemd. Er zijn 3 verschillende soorten teckels.: de langharig: kruising met spanils en Ierse setters. de ruwharig: kruising met diverse terrirs en de Schnauzer.
Onze teckels.
Opvolging is verzekerd want de passie sloeg over naar zoon David, schoondochter Mieke en kleindochter Manon die de fakkel overnemen. Hondenhotel de" Dullaershoeve." Uw teckel is altijd van harte welkom wanneer u op vakantie vertrekt. Interesse in een studioshoot? Onze teckels worden in huiselijke kring grootgebracht.
onze ruwhaar teckels www.ruwhaarteckels.be.
onze ruwhaar teckels. teckels en jacht. ruwhaar teckel pups. dagboek teckelpups 1. dagboek teckelpups 2. emma's' eerste nest. Contact met ons. Nieuws en aanwinsten. Gastenboek van ruwhaarteckels. Super trots op onze Teckels. In de nieuwe Apport maken we kennis met de grootste hond in het kleinste hondenlichaampje, de teckel! Oorspronkelijk gefokt voor de jacht op de vos en de das, zijn ze stilaan een vaste plek gaan veroveren in de groep van de zweethonden. We gingen langs in het Oost-Vlaamse Maldegem, waar een gepassioneerde jager en fokker toonde hoe teckels hoe klein ze ook zijn bergen kunnen verzetten! Vanaf zondag 31 maart 2019 in Jacht op Plattelandstv! bekijk de trailer op onze pagina links, bij plattelandstv. wil je ook een likje? Ruwharige Standaard dwerg, en kaninchen teckel kennel.
Nestjes.
En de voorzitter NTC reageert zoals gewoonlijk niet op de klachten van de mensen die misleid cq opgelicht zijn, noch heb ik excuses gekregen. Blijkbaar is dit" representatief" voor NTC leden/clubfokkers, foto's' van een ander stelen om je pups te kunnen verkopen of om aanbetalingen los te peuteren? 1 Juni 2016/ Waarschuwing! Koop geen ruwhaar teckel bij NTC lid/ te Terborg.
Vind teckel ruwhaar op Marktplaats.nl.
Pluche teckel knuffel hond 45 cm pluche teckel knuffel hond. Zwarte pluche ruwharige teckel. In onze kennel gingers, starlight zeer mooie puppys, te koop ruwharige standaard teckels geboren 24 januari beide show ouders uit super goede bloedlijnen er is nog 1 reutje en1 teefje beschikbaar zeer mooi beide ouders zijn aanwezig en pups groeien op in huiselijke kring.

Contacteer ons