Op zoek naar ruwharige teckel pups te koop?

ruwharige teckel pups te koop
Home www.vanhetsmoefelhuis.be.
Heeft u misschien pups of komen deze dit jaar nog? Graag hoor ik van u. Mvg frank matkus. Sarah Van Leene Antwoord 28.08.2018 17.51. Hallo, ik ben op zoek naar een pup ruwharig. Zijn er bij u op komst of beschikbaar? Bekijk alle commentaren. Beste, neen pas in 2020 een nestje, nu nog veel te vroeg! Kan ik me inschrijven op de wachtlijst voor een ruwharige dwerg teckel voorkeur teefje? Hebben jullie soms ook teckels dapple?
Ruwhaar-en korthaar Teckelkennel v.d.Vossebelt.
Natuurlijk zijn wij lid van de NEDERLANDSE TECKELCLUB en voldoen aan het predicaat NTC-FOKKER en dus ook aan alle eisen welke door de Nederlandse Teckelclub aan deze Fokkers worden gesteld.Het zo nu en dan hebben van een nestje pups blijft voor ons altijd weer een uitdaging om te streven naar een lieve en mooie teckel met een sociaal karakter.De pups groeien in huiselijke kring op en er wordt ook bijzonder veel tijd besteed aan socialisatie.Wij hopen dat u met veel plezier kijkt op onze site en als er vragen zijn kunt u die altijd aan ons kwijt.Wilt u uw, teckel vakkundig laten trimmen of show klaar laten maken dan kunt u ook bij ons terecht.
Onze kennel.
Inmiddels is het augustus 2012, vorige maand op vrijdag de 13e hebben we onze Blonde teckel Berini laten dekken door een leuke blonde ruwhaar Kaninchen teckel genaamd Wie" Anders Jady, hieperdepiep Berini is drachtig de lieve schat, half september verwachten wij pups van haar. Berini is op 15 september bevallen van 1 blond teckelmeisje en 2 blonde teckelboys en twee wildkleur teckelboys. Omdat Solex een pup mocht houden uit haar vorige nest Mobilette hebben we besloten dat het blonde meisje hier mag blijven wonen, zij draagt de stamboomnaam Yellow Yersey v.d. Tender bende dat betekend Gele Trui van de Tour de France haar roepnaam is Lambretta. Wat je hoopt wat nooit gebeurd is helaas toch gebeurd, we hebben een herplaatser, jammer genoeg paste deze lieve schat niet zo goed bij de vorige eigenaar. Nadat ze eerst 5 weken op proef is geweest hebben besloten Wimpel Marsepein te adopteren we hebben haar de roepnaam Piengegeven" dat rijmt op haar oude naam.
Ruwhaar Teckel Kennel v.d. Tadderak.
Teckel pups te koop Dwergteckel gezocht.
Filmpje beschikbare teckel pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de teckel Een dashond wordt in het Nederlands meestal teckel genoemd. Er zijn 3 verschillende soorten teckels.: de langharig: kruising met spanils en Ierse setters. de ruwharig: kruising met diverse terrirs en de Schnauzer.
Onze teckels.
Opvolging is verzekerd want de passie sloeg over naar zoon David, schoondochter Mieke en kleindochter Manon die de fakkel overnemen. Hondenhotel de" Dullaershoeve." Uw teckel is altijd van harte welkom wanneer u op vakantie vertrekt. Interesse in een studioshoot? Onze teckels worden in huiselijke kring grootgebracht.
onze ruwhaar teckels www.ruwhaarteckels.be.
onze ruwhaar teckels. teckels en jacht. ruwhaar teckel pups. dagboek teckelpups 1. dagboek teckelpups 2. emma's' eerste nest. Contact met ons. Nieuws en aanwinsten. Gastenboek van ruwhaarteckels. Super trots op onze Teckels. In de nieuwe Apport maken we kennis met de grootste hond in het kleinste hondenlichaampje, de teckel! Oorspronkelijk gefokt voor de jacht op de vos en de das, zijn ze stilaan een vaste plek gaan veroveren in de groep van de zweethonden. We gingen langs in het Oost-Vlaamse Maldegem, waar een gepassioneerde jager en fokker toonde hoe teckels hoe klein ze ook zijn bergen kunnen verzetten! Vanaf zondag 31 maart 2019 in Jacht op Plattelandstv! bekijk de trailer op onze pagina links, bij plattelandstv. wil je ook een likje? Ruwharige Standaard dwerg, en kaninchen teckel kennel.
Nestjes.
En de voorzitter NTC reageert zoals gewoonlijk niet op de klachten van de mensen die misleid cq opgelicht zijn, noch heb ik excuses gekregen. Blijkbaar is dit" representatief" voor NTC leden/clubfokkers, foto's' van een ander stelen om je pups te kunnen verkopen of om aanbetalingen los te peuteren? 1 Juni 2016/ Waarschuwing! Koop geen ruwhaar teckel bij NTC lid/ te Terborg.
Vind teckel ruwhaar op Marktplaats.nl.
Ruwharige teckel pup. Te koop ruwharige dwerg teckel pup ik ben de laaste van het nestje en zoek een warm huisje. Ik ben ingeeint ontwormd en gechipt. Mijn moeder is ook aan wezig. Voor vragen kunt mij bellen op 06-26572407. Over Dieren Teckel J. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20% korting op boeken scherpe aanbiedingen uitstekende klantenservice leuke en inspirerende events leestips, advies en meet greets met auteurs over dieren teckel j. Ruwhaar teckel pups.
Teckel Pups te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Ruwharige teckel pup. Hondenluiers Hondenhygiëne, Hondenverzorging, Verzorging. Blue Tan dwerg teckel pup tekkel. Luier voor de reu Hondenhygiëne, Hondenverzorging. Luier voor de reu Hondenhygiëne, Hondenverzorging. fiets aanhanger /kinderfietskar Super prijs 9750, Nieuw. Bijzondere Teckel pups. Honden Buggy wandelwagen Nu Lente prijs slechts 4350., Dwerg teckel pups rood langharig. Werkvoorbereider nieuwbouw aposS; Gravenhage. Te koop: Ruwhaar teckel pups.

Contacteer ons