Meer resultaten voor mastino te koop

mastino te koop
Welkom bij onze Molosser Club in Nederland De website van molosserclubnederland!
Onze lezers zoveel mogelijk informeren over de aangesloten rassen bij onze rasvereniging en de belangen van onze honden zo goed mogelijk te behartigen. Koop nooit een hond zonder stamboom en informeert u zich vooraf bij de rasvereniging of bij de Raad van Beheer.
Yolley de Mastino pup whydonate.
Het zijn oplichters, weer verdriet geen popje voor Myrna verder in NL geen Mastino te krijgen dus kijken in buitenland, ja hoor één gevonden maar kost wel wat geld want ze moet ook nog gevlogen worden naar Nederland, waaaaaaat gaat niet door!
Mastino Napoletano rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Oorsprong van dit ras ligt in Zuid-Italie. De oude Romeinse Molosser is zeker een voorouder van dit ras. Of deze Italiaanse dog ooit in Romeinse arena's' heeft gevochten is lang niet zeker. Het ras werd van de ondergang gered door belangstelling van een Zwitserse kynoloog Leimgruber. Hij attendeerde mensen buiten Italie op dit bijzondere ras. Het is een goede beschermer van mens en bewaker van huis en hof. De hond is langer dan hoog, en evenwichtig in verhouding. De Mastino Napoletano heeft graag een taak te verrichten.
Goede links over hondenfokkers.
Mastino Napoletano Honden rassen. Commedia Mopshond commedia-mopshond.nl. LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar. Of Shinji's' Star. Oudduitse herder fokker club. Oudduitse herder kennel De Caterstede. Poedel Rasbeschrijving Informatie. Alles over de Rhodesian Ridgeback. Karakter en opvoeding. Rhodesian Ridgeback kennel van het Maasjesfles. Barking Beauty barkingbeauty.nl. Shih Tzu club shihtzuclub.nl. De Tibetaanse Terrier Nieuws Site. Spirit of Happiness spiritofhappiness.nl. Van Siddha Tibetaanse Terrirs. Epagneul Nain Continental. Epagneul nain continental papillon. News Daydream Believers. Papillon en Phalne club Nederland. Welsh springer spaniel. Kennel des Vauriennes. Vereniging de Welsh Springer Spaniel. West highland white terrier. West Highland white terrier. West Highland White Terrier Fokkers. Westie Rustically's' westiekennel.nl. Nederlandse Whippet Club. Welkom Van der Zuiderstee. Yorkshire Terrier Club. Yorkshire Terrir puppies te koop.
Mastino Napoletano Smølke katten en hondenvoer.
Waar te koop? Films over Smølke. Wist je dat? Puzzelen met je hond! Home Smølke fun! Rassentest Molossers en Zwitserse Sennenhonden Mastino Napoletano. Het uiterlijk van deze honden is vooral bedoeld om ze te helpen bij hun werk; het bewaken van huis en haard.
Pup en herplaatsers te koop Mastino Napoletano Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Mastino Napoletano, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Mastino Napoletano. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Napolitaanse mastiff of mastino neapolitano: een beschrijving van het ras van honden, foto, prijs van puppies.,
Buiten het huis zijn er geen speciale problemen alleen als buitenstaanders niet te veel gesticuleerd hebben. Als het huis van de gast verschijnt, is Mastino gewaarschuwd, maar om ervoor te zorgen dat hij geen gevaar voordoet, hoeft hij niet op te let.
Adopteer.be.
Je kan makkelijk deelnemen. Steun GRATIS uw favoriet goed doel! 5% van uw aankoopbedrag wordt gedoneerd. Ontdek snel ons ruim gamma dierenvoeding benodigdheden. GA NAAR WEBSHOP. IK ZOEK EEN. Ik zoek een Maakt niet uit. Ras Maakt niet uit. Amerikaanse Cocker Spaniël.
Mastino napoletano pups te koop Mastino Pups Napoletano / Mastino pups te koop.
pups te koop, pups. Dekreu ter dekking. Onze pups op video. Mastino napolitano pups reutjes en Mastino pups teefjes te koop in het Hezehof. Bekijk de pups in onze kennel hier op video. Een Mastino is van nature uit een goede waakhond en erg aanhankelijk.
Mastino Napoletano-Hoeve Hoogland.
De schouderhoogte ligt voor de reuen tussen 65 en75 cm en bij teven 60 tot 68 cm.Het gewicht is voor reuen 50 tot 70 kg en voor teven 42 tot 60 kg.De vacht is kortdicht, glad, en fijn.De meest voorkomende kleur is blauwgrijs maar daarnaast zijn de kleuren grijszwart, bruin en vosrood ook toegestaan.Alle kleuren mogen gestroomd zijn en een weinig wit op de borst en tenen is toegestaan.De Mastino Napoletano vraagt weinig vachtverzorging. Mastino Napoletano kopen? Regelmatig hebben we nieuwe mastino napoletano nestjes te koop.

Contacteer ons