Op zoek naar goldendoodle pups te koop?

goldendoodle pups te koop
Hondenkennel Kuypers Toebast GoldenDoodle.
Puppies.
Bijou is op 21 januari bevallen van partydoodle pups. De vader is. Bijou is op 21 januari bevallen van Partydoodle pups. De vader is Big-Boy Flip. Abby is op 1 januari bevallen van F1b pups. De vader is Umberto. Goldendoodle pups te koop.
Labradoodle doodle of golden doodle HondenForum.
Een vriendin van mij is er helemaal in gedoken en heeft uiteindelijk een fokker gevonden die er eerlijk over wou praten. Het is nog niet te testen of ouders drager zijn en vaak zijn de ouders al uit de fok voor dat het bij de pups bekent word.
Labradoodlemanie Wie zijn wij.
En zo kwamen wij op het idee om ons eigen teefje te kopen, maar dan wel een teefje dat niet geholpen was, zodat we in de toekomst ook met haar zouden kunnen fokken. Na ons goed georienteerd te hebben, zowel in binnen en buitenland, is uiteindelijk onze keus gevallen op een teefje van een fokker in Nederland.
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.
Labradoodle Puppies Labradoodles Playground.
Wij beleven zoveel plezier en gezelligheid aan onze honden dat we dit andere mensen ook graag willen laten beleven, vandaar dat we ervoor gekozen hebben om af en toe een nestje met onze honden te krijgen. Het welzijn van de honden staat bij ons bovenaan, wij fokken kleinschalig, in huiselijke kring en volgens de regels van de ALAEU. Wij laten de pups de eerste zeven weken dat ze bij ons wonen opgroeien in een rustige en liefdevolle omgeving.
Animosa's' Australian Labradoodles Belgie Pup kopen.
Op een verantwoorde manier zullen wij Australian Labradoodle pupjes fokken in huiselijke kring. Wij zullen Australian Labradoodles fokken in de maten miniatuur en kleine medium. Wenst u meer info over dit geweldige ras, over onze honden of over de pups?
Fokker van Australische Labradoodle pups gevestigd in Rotterdam. Een doodle houdt van gezinnen.
Die tijd en energie willen we volledig hebben en kunnen besteden aan pups om ze de start te geven die ze verdienen en die tijd en energie willen we ook hebben en kunnen besteden aan het zoeken en begeleiden van de juiste baasjes voor de zo door ons gekoesterde kleintjes.
Woefkesranch, 100% Belgische pups te koop Woefkesranch.
Woefkesranch, 100% Belgische pups te koop. Woefkesranch is een Belgische, familiale én professionele hondenfokkerij. Onze doelstelling is om onze puppies te verenigen met baasjes die onze honden passie delen. AL onze pups worden geïdentificeerd met microchip. Minimaal 2 x gevaccineerd en meerdere keren ontwormd met verschillende ontwormingsprodukten.
Welkom.
Via deze organisaties hoorden we voor het eerst over het bestaan van de Australian Labradoodle. We raakten volop geïnteresseerd en begonnen ons te verdiepen in dit zeer bijzondere ras. Nooit gedacht dat we nog eens van ons Labrador geloof af zouden stappen.

Contacteer ons