Zoeken naar kruising mastino

kruising mastino
Mastino's' bijten wat harder.
Een 9-jarig jongetje uit Hoensbroek werd vorig jaar ernstig verwond door zijn eigen hond, een kruising tussen een mastino en een pitbull. Een mastino bijt wat harder, zegt Hennipman. De hond is wat koppiger, wat eigenwijzer dan bijvoorbeeld een labrador of een herdershond.
Vind mastino op Marktplaats.nl.
tibetaanse mastiff x labrador x mastino. Wij hebben 5 super mooie pups er zijn nog 2 zwarte teefjes beschikbaar hun moeder is een tibetaanse mastiff hun, vader is een kruising mastino maal labrador beide ouders zijn zeer sociale en inteligente honden met een waaks en beschermend karakter de pups zijn klaar om het nest te verlaten uiteraard zijn ze.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Mastinoforum.com Het forum voor de Mastino liefhebber! Informatie.
Het opgevraagde onderwerp bestaat niet. Terug naar Portal. Het team Verwijder alle forumcookies Alle tijden zijn GMT 1 uur Zomertijd. Powered by phpBB 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Portaal door phpBB3 Portal phpBB Turkije. Vertaling door: phpBBservice.nl. Design by Atropa.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Algemeen.
Tot deze groep behoren verder onder andere de Mastino Napoletano, de Bull Mastiff, de Mastiff, maar ook de Boxer en de Duitse Dog. Uit de historie van de groepdogachtigen blijkt dat ze al sinds eeuwen een belangrijke plaats bij de mens innemen.
Mastino te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Mastino Napoletano aangeboden als dekreu stamboom. Zilveren Mastino Napolitano oren gecoupeerd ketting hange. Pups kruising Boerboel, Cane Corso en Mastino. nog 3 zeer mooie bandog pups beschikbaar. Nieuw: Hondenbeeldjes en asbeeldjes van meer dan 130 rassen! Luxe honden halsband leer!
Wat definieert een hoog-risico hond? Nieuws Hondenbescherming.
Een Pitbull wordt door Van Dale beschreven als: gedrongen, gespierde hond, bekend om zijn vechtlust. Pitbullachtigen zijn honden met genen van de Pit Bull, de kruising tussen Bull en Terriër, van oorsprong gecreëerd om in een vechtring met andere honden te vechten.
Tien grootste hondenrassen ter wereld Dier en Natuur: Dieren.
Ten opzichte van de Mastino Napoletano ligt hun maximum gewicht een stuk lager. Ze kunnen namelijk maar een gewicht bereiken van 68 kilogram. Bron: Kurre92, Wikimedia Commons CC BY-SA-4.0. Op nummer 6 staat de Leonberger, een kruising tussen een Newfoundlander, een Sint-Bernard en een Pyrenese Berghond.
Perro Dogo Mallorquín.
Hij voelt zich op z/n gemak bij mensen en is trouw en toegewijd aan zijn eigenaar. De rasvereniging; Mastino Napoletano Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Perro dogo mallorquín. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Puppy's' tot 1 jaar San Anton Belgium.
Pepo is een lieve aanhankelijke jongen die het super kan vinden met zijn soortgenootjes. Hij werd gevonden met een koord strak rond zijn nek die voor een open wonde zorgde. Julleke in België! Reutje kruising pincher geboren augustus 2017 klein.

Contacteer ons