Meer resultaten voor labrador pups te koop

labrador pups te koop
Steady-Line's' Labrador pups te koop.
Gezelschapshond hulphonden Gehoorzaamheidshonden Jachthonden Competitiehonden Showhonden Diensthonden Obedience Agility Drughonden. Deze site is nog louter informatief wij fokken enkel als we zelf nog behoefte hebben aan een nieuwe pup.Voor ons betekende het uitselecteren van op elkaar passende ouderdieren, en bloedlijnen die voldoen aan onze" normen" de bassis van de fokkerij, we besteden hier heel veel tijd aan en zijn dan ook heel trots de combinaties openbaar te maken. Vaker hoorden we de opmerking koop" een hond bij iemand die slechts n ras fokt" of dit een garantie is dat die persoon zich echt verdiept in de bloedlijn daar heb ik mijn twijfels over.
Labrador reuen en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Op Zoek naar een Labrador? Klik hier in de kleuren chocolat, blond of zwart hebben wij soms pupjes. Een intelligente kortharige Retriever. Hij heeft een opvallende staart, dik aan de aanzet en zonder bevedering. Hij heeft een stevig lijf, een brede schedel, brede neus en een krachtige nek. Een Labrador is een stabiele, goedgehumeurde, aanhankelijke en zeer actieve hond. Ze hebben een zeer sociale instelling. Agressie of schuwheid is ze vreemd. Verder zijn ze erg intelligent, ze werken graag met en voor hun baas, en ze zijn doorgaans gehoorzaam en meegaand.
Nieuws Belgische Labrador Retriever fokker: Labradors Yochiver.
Je bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie over de Labrador puppies wil. Noxa, 6 weken zwanger Noxa, 6 weken zwanger, met haar speeltje Noxa, 6 weken zwanger Noxa, 6 weken zwanger, likkebaardend naar haar snoepje. Noxa, 6 weken zwanger, wachtend op een snoepje Noxa, 6 weken zwanger, aandachtig kijkend naar haar speeltje Noxa, 6 weken zwanger, aandachtig kijkend naar haar speeltje Noxa, 6 weken zwanger. We verwachten puppies. juni 11, 2014. Reacties uitgeschakeld voor We verwachten puppies. Op 7 en 8 mei werd onze Noxa Barrati Herbu Zadora op natuurlijke wijze gedekt door Robin Witharas Sarahs Lovely Robin. Een echografie toonde aan dat Noxa puppies draagt! Wij verwachten dus pups rond 9 juli. We zullen de mensen die een beige pup wensen moeten teleurstellen ondanks het feit dat onze Noxa zelf beige is. Blijkbaar vererft Robin enkel zwart: we verwachten dus enkel zwarte puppies, maar natuurlijk blijven het wel echte Yochiverlabradors!
Labrador Hoeve Hoogland.
Dit ras is jeugdig, aardig, intelligent en sociaal. Ze houden van wandelen en vinden apporteren leuk. Labradors puppies leren snel en zullen nooit vergeten. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als blindengeleidehond. Een Labrador wordt gemiddeld 56 cm hoog en weegt gemiddeld 35 kilo. Ze hebben een ronde kop en vriendelijke ogen. De vacht is kort en dik. Wekelijks borstelen is voldoende. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blond, roomwit, blond, vossenrood en chocolade bruin. Regelmatig hebben we nieuwe labrador nestjes te koop.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Wij zijn dringend op zoek naar een fijn huis voor onze Scoob, mooie, grijs getinte, gecastreerde reu, labrador mix waarschijnlijk met Weimaraner van 15, jaar oud. Hij kan goed met andere honden en met katten, maar niet met kleine kinderen. Zwarte Labrador pups.
Waar vind ik Labrador pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Duitse dog pups te koop. Duitse Herder pups te koop. Duitse herder langharige pups te koop. Golden retriever pups te koop. Kaukasische Herder pups te koop. Labrador Retriever pups te koop. Labrador Retriever Zilver pups te koop. Labrador pups chocolade.
Van" de slypshoek" Rashonden.
Wij zijn hobbykweker en zijn in bezit van enkele prachtige rashonden namelijk Mechelse herder, Beauceron, bruine Labrador en Jack Russel. Meer informatie van de honden vind u op de website. De honden zijn opgegroeid op een hoeve. Alle pups zijn van eigen kweek.Wij hebben een HK nummer: HK10304988 en onze kennel naam is van de slypshoek. Alles is volledig aangepast voor de honden. We hebben zowel een binnen kennel als een buitenkennel. waar wonen wij? Wij zijn gelegen in de slypsstraat 10 te Ledegem. Het is een zijstraat aan de N32 de baan gelegen tussen Roeselare en Menen tussen Euro shop en Flora Lux. Kijk eens rond op de website en heb je vragen stuur gerust een e-mail! Van de Slypshoek. pups te koop.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Ze zijn super gezond en doen het super goed. Ze worden om de twee weken ontwormt en gaan met de 6 e week naar de dierenarts toe voor een paspoort en inenting. We hebben een prachtige nestje labrador pups te koop.
Het laatste nieuws van Metro Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. video icon. video icon.
Nienke Plas: Positief, soms tegen t zweverige aan. In samenwerking met Aquarius Water Essential Minerals. Verzorgster voert 81-jarige man met opzet hete peper. CJP Weekly: pak 1750, korting bij Motel Mozaïque. In samenwerking met. Man rent op auto paus en Marokkaanse koning af.
Labrador Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Labrador pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie labrador dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze labrador pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke labrador pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!

Contacteer ons